Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
wis filters
425 producten gevonden
sorteer op:
 • Beoordeel Zwemkleding.nl
  ? / 10 (0)
Op Zwemkleding.nl vind je 333 badmode merken, waaronder
 • Sapph badmode
 • Speedo badmode
 • Adidas badpakken
 • Seafolly
 • Lascana badmode
 • Sunflair badmode
 • Beachwave badmode
 • Esprit badmode
 • Protest bikini
 • Cyell badmode
Alle merken

Er zijn veel dingen die onlosmakelijk verbonden zijn aan mooi, zonnig weer. Slippers staan daarbij hoog op het lijstje. Ook bij jongens. Want is er weinig zo prettig als lekker luchtig schoeisel op een warme zomerdag. Maar waar let je nu op als je een goed paar jongensslippers zoekt?

Goed passende jongens slippers

Een van de belangrijkste zaken bij het kopen van slippers voor jongens is uiteraard de maat. Iedereen kent het wel: zijn je slippers iets te klein, dan steken je tenen en hakken uit. En dan is het al gauw gebeurd dat je je lelijk stoot, wat weer voor blauwe tenen of beurse hakken kan zorgen. Maar zijn ze iets te groot dan heb je weer kans dat je vervelend gaat schuiven, met alle irritaties van dien. En over irritaties gesproken: bekijk ook goed of de jongensslipper goed zit tussen de grote en de teen daarnaast. Of kies natuurlijk voor een paar bandslippers. Die zijn met name geschikt voor mensen die gauw last hebben van irritatie tussen de tenen die je soms krijgt bij teenslippers.

 

Stevige jongens slippers

Wat ook van belang is voor een goede keuze van slippers voor jongens, is te bedenken hoeveel en waar je zoal loopt. Zoals het jongens eigen is, willen velen flink op hun slippers kunnen rennen. En dat ‘dwingt’ je dan redelijk tot de keuze voor stevige slippers, denk bijvoorbeeld aan jongensslippers met een voorgevormde zool of met extra riempjes die de slippers extra goed op hun plaats houden.

Online slippers kopen

Maar tegenovergesteld is het natuurlijk ook voldoende om een paar plastic slippers voor jongens aan te schaffen als ze alleen gebruikt worden op de camping of bij het zwembad. En uiteraard koop je ook die gewoon online. Dan heb je altijd een groot assortiment tot je beschikking en kies je op het gemak de jongensslippers dat je wilt. Neem gerust de tijd want het aanbod is groot. Maar dat maakt het nu ook net zo leuk om op ‘jacht’ te gaan naar het perfecte paar slippers voor jongens.
 

Get the look: Stoere surf dudes

Cool cooler coolst! Bij snelle stoere boys met pit horen coole kleren waarin ze zich vrij en happy voelen als een vis in het water. Jongens die onbezorgd langs en in het water willen spelen en rennen zweren bij een lekker zittende zwemshort met leuke print en voor de warme uren van de dag een verkoelende zonnehoed die ook nog eens zo ontzettend awesome is dat ‘ie hem misschien nooit meer af wil (oké, alleen in bed dan).

zondag 28 mei 2017

Sla je slag! 20% korting bij wehkamp!

Heb je al zin in een duik? Dat komt goed uit, want tot en met 24 april 2017 krijg je maar liefst 20% korting op heel veel badmode bij wehkamp. Komt dat even goed uit nu de meivakantie voor de deur staat! Heerlijk met je gezinnetje erop uit en dan natuurlijk naar een warm subtropisch zwembad en lekker showen met je nieuwe bikini terwijl je kinderen niet kunnen wachten om hun nieuwe zwembroek of nieuwe bikini in gebruik te nemen. 

 

 

donderdag 20 april 2017

Zwemmen met je baby of peuter

Ben je vader of moeder, oom of tante, opa of oma..dan heb je vast wel ervaring met zwemmen met een baby of een peuter.  Dan heb je ook ervaren dat het even een gehannes is om weg te komen, want je moet toch aan meer dingen denken dan wanneer je met volwassenen gaat zwemmen, maar je weet vast ook dat niets zo leuk is als zwemmen met een enthousiast kindje dat geniet van het water.  Het is nu eenmaal even organiseren, maar met onderstaande tips en weetjes maken we het je alvast een stuk makkelijker.

vrijdag 13 januari 2017