Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waar is jouw zwemkleding van gemaakt?

Om te zwemmen is het natuurlijk leuk en handig om een mooie en kwalitatieve zwem outfit te hebben. Maar waar is je zwemoutfit nou eigenlijk van gemaakt? En heb je voor zwemsporten andere zwemkleding nodig dan voor hobby zwemmen? Wij gaan het je allemaal vertellen.

Zwarte zwemkleding

Geen enkele kleur heeft zoveel fans als zwart. Niet gek ook, want zwart dragen is zo ontzettend fijn, niks is zo heerlijk als je geen zorgen hoeven te maken over de kleuren van je outfit en of die wel bij elkaar matchen. Zo geld dat net zo bij je zwemoutfit natuurlijk! Maar heeft zwart verder ook nog voordelen? Wij gaan het je vertellen.

Leukste kinder zwemkleding 2022

Het word weer zomer en dat betekent dat de zwemkleding weer uit de kast kan. Maar misschien word het tijd voor iets nieuws voor de kids om aan te trekken als ze naar het dorpszwembad gaan om te zwemmen. Wij gaan je onze leukste kinder zwemkleding van 2022 vertellen!

Gaafste zwemlocatie’s zomer 2022

Je kan natuurlijk in de zomer gewoon lekker naar het zwembad in het dorp, maar als je een keer iets tofs wilt doen lees dan zeker verder! Wij gaan je namelijk de 5 gaafste plekken om te zwemmen in 2022 vertellen.

Waarom is een zonnebril zo belangrijk?

Een zonnebril is noodzakelijk op plekken waar veel reflectie is, zoals bijvoorbeeld op het water. Dit is om beschadiging van het netvlies te voorkomen. Zonlicht kan ernstige oogziekte veroorzaken. Zoals de naam al doet vermoeden, dragen we een zonnebril om ons te beschermen tegen de zon en de uv-straling.  Net zoals onze huid moet worden beschermd tegen overmatige zon door het gebruik van zonnebrandcrime en lange kleding, moeten ook onze ogen worden beschermd. Kijk dus altijd of de zonnebril die je aanschaft honderd procent bescherming voor uv-straling biedt.

Beginnen met zwemmen

Zwemmen is ontzettend leuk om te doen! Maar wel zijn er wat tips die goed zijn om te weten als je net begint met zwemmen. Wij gaan ze je allemaal vertellen.