Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemfeestje zoals nooit tevoren met deze items

Stel je voor, met een mooie hoed, prachtige sarong spring je op een super-deluxe jachtschip. Op mooie blauwe wateren, dobber je al heerlijk op je eigen unicorn zwemband. Met deze items van zwemkleding.nl, maak jij helemaal de blits op jouw volgende zwemfeestje. 

Zwemboxer of Zwemshort, hoe kies je de perfecte

Zwemboxer of Zwemshort? Tips voor het kiezen van de beste zwemkleding! 

Onze zonvakantie komt steeds dichterbij en dit laat ons alvast dromen over onze vakantieplannen. Gaat u deze vakantie zwemmen in de zee of toch liever in een indoor zwemparadijs of een gemeentelijk zwembad? Heb je dan al stilgestaan bij welke zwemkleding je daar gaat dragen?  Wordt het een zwemboxer of toch een zwemshort?  Opgelet! Bij de meeste zwembaden is het dragen van sommige zwemshorts niet meer toegelaten. Benieuwd naar de andere keuzes en waarom deze regel van stand is geroepen? Lees dan vooral verder. 

 

Online shoppen: tips voor de beste (teen)slipper

De teenslipper is een zeer geliefd mode accessoire! Meisjes, jongens, mannen, vrouwen, iedereen heeft wel een setje teenslippers liggen. Of je nu zwembad-, strand of wellnesslover bent, teenslippers zijn een absolute must-have en daarom onmisbaar in elke garderobe. Iedere zichzelf respecterende fashionista heeft deze dan ook in de kast liggen.

Waterschoenen: handig voor groot en klein

Waterschoenen kun je afstemmen op jouw zwemkleding of strandkleding. Het assortiment van beschikbare waterschoenen is zo divers dat er voor iedereen wel een ideale waterschoen te vinden is.

Zwemkleding trends van 2022 | Zwemkleding.nl

Ben je al aan het dagdromen over je volgende zonvakantie? De dagen die je doorbrengt aan het strand of aan het zwembad. Heerlijk afkoelen of juist heel intensief een watersport beoefenen? Wat je reden ook is om je in het water te bevinden het is misschien sowieso leuk om over de nieuwste zwemkleding trends voor dames uit de mode 2022 te lezen?

Tips voor een zonvakantie met kleine kinderen |

Als je met je kinderen op een zonvakantie gaat is het belangrijk om de juiste dingen mee te nemen. Om lekker te kunnen spelen en zwemmen hebben je kinderen goede kleding en accessoires nodig. Denk hierbij aan UV beschermde kleding en goede zwemkleding. Om het jouw als ouder wat makkelijker te maken je voor te bereiden op een zonvakantie hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Lees vooral verder als je hier benieuwd naar bent.