Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verschillende badpakken

Ben jij ook helemaal fan van een badpak als het aankomt op zwemmen? Maar voor welke ga jij dan. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten badpakken, wij gaan ze allemaal met je doorlopen zodat jij je perfecte badpak kan vinden!

Met welk strandlaken ga jij de show stelen?

Naast een goede zwemoutfit is een strandlaken uiteraard niet te missen als je een dagje gaat zwemmen of naar het strand gaat. Tegenwoordig heb je zo veel verschillende soorten toffe strandlakens, met print, zonder print, met franjes, zonder franjes, van een cool merk en zelfs voor de kids met cartoons erop. Wij lopen ze samen met je allemaal bij langs, zodat jij straks de show kan stelen met de perfecte strandlaken voor jou.

Waarom krijgen kinderen zwembandjes?

Je kent het vast nog wel van vroeger dat je als kind altijd zwembandjes om moest voordat je kon zwemmen. Maar waarom is dat nou eigenlijk? Zit er ook verschil in zwembandjes? En waar moet je op letten bij het kopen van zwembandjes? Wij gaan het je vertellen dus lees snel verder!

Alles over zonnebrand

Het word weer warmer buiten en dat betekent dat het zonnetje weer schijnt. Het is dus belangrijk dat je je weer goed in gaat smeren. Maar waarom is zonnebrand nou zo belangrijk? En welke zonnebrand werkt het beste?

Populaire kenmerken van wedstrijd zwemkleding

Laten we eerlijk zijn, wedstrijd zwemkleding is niet in de eerste plaats ontworpen voor comfort, de meeste wedstrijd zwemkleding is ontworpen voor prestatie/kracht en om dit te bereiken moeten er enkele offers gemaakt worden. Je race zwemkleding zal waarschijnlijk veel strakker voelen dan je normale training zwemkleding. Race zwemkleding mag echter niet zo strak zijn dat de bloedstroom wordt afgesneden of er pijn/extreem ongemak veroorzaakt wordt. Ook heeft wedstrijd zwemkleding een aantal populaire kenmerken en wij gaan ze je allemaal vertellen.

Handige checklist voor een dagje zwembad

Wat neem je allemaal mee naar het zwembad (of buitenbad) om optimaal te kunnen genieten? Met alleen je zwemkleding en een handdoek kom je er natuurlijk niet. We hebben onze checklist helemaal up to date gemaakt, zodat je voortaan echt niets kunt vergeten. Of je nu in je eentje gaat zwemmen of met de hele familie, we hebben aan álles gedacht.