Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Get the look for trendy girls

Owieeee yess, voor girls die lekker trendy en sportief voor de dag willen komen is the best season coming want deze zomer spettert van de super VETTE bikini's, shorts, slippers, caps en wat een moderne meid van de wereld zich maar wensen kan op een op en top hotte dag. Music.caly girls opgelet, want in deze look die je onderling heerlijk kunt combineren knallen alle loves and likes je mobieltje binnen en wil iedereen van je weten waar je deze übercoole set hebt gescoord. En dan kan je zeggen: hey girls, it's me who did it. 

 

 

Het geheime recept van deze look zit'm in de basis. Zie je, die bikini van BPC vol met shiny sterren met bijpassende short is een absolute musthave. Hij springt meteen in het oog bij alles wat je er maar bij draagt door het opvallende patroon en de geraffineerde snit. Het broekje heeft een mooie rode en brede band en is aan de zijkanten voorzien van een vast strikje. Het halterbovenstukje van deze zwemoutfit kan naar wens worden aangepast, zodat het topje ook in het water perfect zit.

                       

 

 

De Nike Swoosh Logo pet is een prachtige, basic pet die bij vrijwel al je kleren zal matchen, maar bij deze look gewoonweg lijkt te horen! Op de voorkant van de pet zit het Nike Swoosh logo en aan de achterkant is de pet ook nog eens verstelbaar. Het mooie rode Name It shirt kan je lekker over je bikini heen trekken als je van huis naar strand en weer terug loopt. Het tovert je badkleding in een flits om naar een outfit die je ook gewoon op straat kunt dragen. Ideaal! Als laatste trek je nog even snel je CROCS Crocband flip slippers aan waarop je op wolkjes naar je favo zonplekje wandelt. 

                                               

 

Zere ogen van de felle zon? De RAY-BAN junior zonnebril maakt je look helemaal af door het geheel een tikkeltje mysterieus te maken zoals een vlogster met mutcha volgers betaamt. Niemand die je direct herkent en je kan ook nog eens achter dat spiegelende glas stiekem al die mooiboys in de gaten houden! 

Je hebt nu het geheime recept om te schitteren langs het water, nu nog shoppen ennnnn.. GENIETEN!

 

zaterdag 15 april 2017
Roos
get the look, oodt, meiden, meisjes, girls