Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

10 interessante webshops tijdens Black Friday

Waarschijnlijk staat die ene dure bikini al maanden op je wishlist. Dan niet te beginnen over die leuke zwembroek met dat hoge prijskaartje voor je partner. Op Black Friday scoor je deze leuke zwemitems met korting. Ja, we hebben het over Black Friday. 
 
Hier zijn 10 webshops die je op 24 november absoluut niet mag missen! 

1. H&M

Bij H&M kun je jezelf onderdompelen in een zee van zwemkledingopties, variërend van trendy bikini's tot stijlvolle zwembroeken. Tijdens H&M Black Friday kun je aanzienlijke kortingen verwachten op hun volledige assortiment, wat betekent dat je je nieuwe favoriete badkleding voor het volgende zomerseizoen kunt scoren tegen een fractie van de prijs. Ja, je leest het goed: je scoort een mooie bikini (top en broekje) voor maar 10 euro.
 

2. Bijenkorf

De Bijenkorf is dé plek voor liefhebbers van designerzwemkleding en accessoires. Tijdens Black Friday kun je genieten van luxueuze merken met verleidelijke kortingen. Of je nu op zoek bent naar die perfecte designerbikini of die chique strandtas, je vindt het hier. Ze hebben hiernaast ook nog heel veel leuke musthaves. Zo scoor je die designertas voor een prikkie. 
 

3. Zalando

Zalando biedt een uitgebreide collectie zwemkleding voor zowel dames als heren, inclusief badpakken, zwembroeken en strandaccessoires. Tijdens Black Friday profiteer je van kortingen op populaire merken en een breed scala aan zwemkledingstijlen.
 
Tip: sla ook de sneakers niet over! 
 

4. Adidas

Naast hun iconische sportkledinglijn heeft adidas ook een trendy selectie zwemkleding voor zowel recreatieve zwemmers als sportliefhebbers. Tijdens Black Friday kun je fantastische deals verwachten op zwemkleding en sportartikelen, wat een geweldige kans biedt om je sportieve garderobe bij te werken.
 

5. Asos

Asos staat bekend om zijn diverse assortiment zwemkleding, inclusief plus-size opties en designer swimwear. Na Black Friday kan je schitteren op het strand! Thank us later. 
 

6. Hema

Hema biedt betaalbare en trendy zwemkleding voor het hele gezin, inclusief de kleintjes. Tijdens Black Friday kun je voordelige prijzen verwachten op zwemkleding en alle strandbenodigdheden die je nodig hebt voor je volgende vakantie. Doe ook een paar handdoeken in je winkelmandje. Of wat dacht je van een dekbedovertrek?
 

7. Loavies

Loavies heeft een schitterende selectie strandkleding en accessoires om je zomerlook compleet te maken. Tijdens Black Friday kun je genieten van aantrekkelijke kortingen op trendy strandmode, wat de ideale gelegenheid biedt om je strandgarderobe op te frissen. Onze tip? Neem van tevoren een kijkje en zet al je favoriete items bij je favorieten. Dan zie je in een oogopslag of ze in de aanbieding zijn. 
 

8. Minto

Minto biedt een gevarieerd assortiment badkleding en strandmode voor dames. Je hebt hier verschillende merken. Denk aan Tommy Hilfiger of Ralph Lauren. Zo zie je er altijd stralend uit bij het zwembad of op het strand.
 

9. MyJewellery

Sieraden, je hebt er nooit genoeg van. Door de hoge kortingen scoor je nu een hele sieradenset voor weinig. Leuk om een bijpassende ring, armband en ketting te kopen. Naast hun prachtige sieradenassortiment heeft MyJewellery ook modieuze strandkleding in hun assortiment.
 

10. Vero Moda

Vero Moda heeft eigentijdse zwemkleding en beachwear om je look aan het zwembad of op het strand te perfectioneren. Ze hebben ook leuke handdoeken. Ga jij voor een knalroze of een gestreepte wit-blauwe?
 
Houd deze winkels in de gaten en scoor fantastische deals op zwemkleding en nog veel meer. Veel shopplezier tijdens Black Friday!
woensdag 18 oktober 2023
Ilse