Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Asos Wishlist

Asos is zo'n online webshop waar je jezelf uren mee kan vermaken. Ze hebben ontzettend veel en alles is gebaseerd op de laatste trends. Daarnaast levert de webshop ook nog eens wereldwijd wat het bestellen tot een feestje maakt. Vandaag deel ik met jullie mijn wishlist. Voor de mensen die niet zo goed weten  wat dit inhoudt; een wishlist is een lijstje met items van de webshop Asos die ik graag zou willen hebben. 

 

 

Zwemkleding

Bij Asos zag ik als eerste de geweldige bikini met soort van bloemetjes patroon. Ik vind patroontjes heel erg leuk en draag ze graag. Daarnaast denk ik dat deze bikini echt prachtig staat bij een zongebruinde huid. Op de tweede foto zie je een Kimono met daaraan Fringes. Deze is heerlijk als je besluit om even een ijsje te gaan halen of toch nog even een terrasje gaat pakken aan het strand. De bikini rechts vind ik echt PRACHTIG met hoofdletters. Ik zit er al een tijdje over te denken om deze te kopen maar het prijskaartje valt me nog erg zwaar. Misschien dat ik alleen het topje koop en er dan een gewoon zwarte effen broekje onder aan doe. Ik heb blijkbaar een dure smaak..... maar er zijn ook genoeg leuke bikini's waar een minder prijskaartje aanhangt. 

 

Asos badmode 

 

Voor de personen die liever niet zoveel geld uitgeven aan zwemkleding, maar wel goede kwaliteit willen is er de Asos badmode lijn. Voor het goedkoopste bikinibroekje betaal je dan rond de €8,00 waarbij je echt een kwalitatief goed bikinibroekje hebt. De bikini topjes gaan vanf €10,00 dus voor minder dan twee tientjes heb jij een trendy en kwalitatieve bikini. Daarnaast bevat de collectie ook veel kleding items die leuk zijn om te dragen bij een dagje strand.  

 

 

Blazers

Koraalkleuren zijn echt heel erg mooi in de zomer. Vooral op een wit broekje of een licht spijkershortje. Op de foto zie je een blond model maar koraal staat ook erg mooi bij bruinharige meiden. In het midden een zwarte blazer ondanks de zomer die eraan komt. Zwart is nou eenmaal een kleur die je altijd kan dragen. Deze blazer vind ik echt heel erg chique en zou ik zo kunnen overnemen. Op de laatste foto zie je een blazer van Nederlandse trots -supertrash- in DE kleur van de zomer namelijk geel. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik al een gele blazer en blouse heb aangeschaft maar dit item is ook wel een pareltje. 

 

 

Jurken

Asos heeft echt de meest sprookjesachtige jurken die je maar kunt vinden. Ik heb drie ontzettend mooie exemplaren op mijn wishlist gezet die ik enkel en alleen kan kopen als ik de loterij win. Ze zijn alle drie boven de 100 euro en voor een student is dat echt heel erg veel geld. De eerst is ook meteen mijn favoriet. Ik zou me in deze jurk echt een engeltje voelen en vind het zelfs nog op een soort van bruidsjurk lijken. Geen bruiloft in Nederland maar ergens op een eiland met witte zandstranden en blauwe zeeën. De middelste vind ik heel erg schattig en zou perfect zijn voor een zomers, chique feestje. De laatste is ook een witte jurk die ik qua kleur en lengte echt prachtig vind. Ik denk alleen dat de pasvorm in het echt wat minder is. Heb jij niet zoveel te besteden, ze hebben ook ruim 1000 jurkjes onder de 50 euro. Dus zeker de moeite waard ook als je niet zoveel geld hebt. 

 

 

Shorts

Shorts zijn echt mijn lievelingszomer items. Ze zijn heel gemakkelijk te combineren en zitten ook nog eens heerlijk. Wel moet ik ervoor zorgen dat mijn benen eerst een mooi kleurtje krijgen want anders ziet het er minder mooi uit. De middelste is echt mijn favoriet als ik er 1 moet kiezen. De kleur, het model en de lengte zijn echt prachtig. De overige twee zijn ook heel erg mooi maar net wat meer 'gewoon'. Ik vind het heel erg mooi als je onder een short hakken draagt. Dan komen je lange mooie benen nog mooier uit. Neem nu snel een kijkje tussen alle badmode producten van Asos voor nog veel meer mooie items.

 

dinsdag 12 mei 2015
Jhemyla
Asos