Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

How to wear: een strandjurk

Strandjurken zijn heerlijke kledingstukken om te dragen. Ze zijn vaak soepel van stof, zodat ze perfect langs het lichaam vallen. Een must is dat ze dun van stof zijn, zodat ze luchtig zijn op warme dagen. Naast handig en fijn kan een strandjurk ook fashionable zijn!

Zo wild als........

Dierenprints zijn deze lente en aankomend zomer helemaal in de mode. We zien ze terug in kledingstukken, schoenen en tassen, maar ook op het gebied van zwemkleding! Vooral de luipaard- en zebraprint doen het goed.

Een bikinitopje dat niet verschuift!

Het lifestyle merk O'Neill brengt een nieuw model bikini op de markt, de Superkini. Deze bikini is gemaakt van een speciale stof die voorkomt dat de bikini verschuift op de huid. Dus nooit meer een verschoven bikini bovenstukje nadat u een duik heeft genomen.

Bikini, meer dan 1400 online bikini's!

Alle online bikini's verzameld op Zwemkleding.nl. Nu maar liefst ruim 1400 verschillende bikini's zoals bandeau bikini, beugel bikini, triangel bikini, mix & match en nog veel meer!

Uitgaven aan Badmode stijgen weer

De Nederlandse consumenten besteden weer meer aan bodyfashion. Het gemiddelde bedrag dat men besteed, is het hoogst bij badmode, daarna volgen beha's en lingerie. Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoeker GFK.

Zwembroek Protest

Geen fan van SP maar wel van Protest? Klik hier voor een Protest zwembroek.

Het kleding en zwemkleding merk Protest is niet blij met de nieuwe SP campagne voor de Statenverkiezingen. Deze campagne staat in het teken van, hoe kan het ook anders, Protest.