29397 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

De Kragge is een bijzonder zwembad. Het is namelijk een combizwembad: het heeft zowel een buiten- als een binnenbad. Nu hebben wel meer zwembaden dit, maar wat de Kragge bijzonder maakt is de indeling. Het buitenbad lijkt namelijk onderdeel van het binnenbad, maar kan wel gewoon afgeschermd worden. Het zwembad biedt naast de twee seizoenen veel keuze in baden en faciliteiten en is het gehele jaar open.

Zwembad Zwartsluis | De Kragge

Met diverse activiteiten als baby- en peuterzwemmen, zwemlessen aquajogging, trimzwemmen en meer bewegen voor ouderen is zwembad De Kragge een zwembad voor jong en oud.

 

 

Openingstijden zwembad De Kragge Zwartsluis

Aangezien er veel activiteiten zijn in De Kragge, zijn er ook veel verschillende openingstijden. Wij benoemen hier slechts de openingstijden voor het vrij zwemmen. Wilt u de openingstijden van de diverse activiteiten of van de vakanties weten, dan kunt u terecht op de website.

Dag Openingstijden recreatief zwemmen
Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00 - 11.00 uur
  19.15 - 20.30 uur
Woensdag 13.15 - 16.00 uur
  17.15 - 18.15 uur
Donderdag 19.15 - 20.30 uur (alleen volwassenen)
Vrijdag 09.30 - 10.30 uur
  14.00 - 16.00 uur
  19.15 - 20.30 uur
Zaterdag 11.00 - 16.00 uur
Zondag 13.30 - 16.00 uur

 

Adres Zwembad De Kragge Zwartsluis

De Kragge
Julianastraat 24a
Zwartsluis
Telefoonnummer: 038 3866203
Website: www.zwembadenzwartewaterland.nl/dekragge

 

Kijkt u hier naar een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013

Neon Beach

De lente komt er weer aan en voor je het weet is het weer hartje zomer! De nieuwe collectie van dit jaar bestaat uit veel felle neon kleuren en deze opvallende kleuren mogen daarom natuurlijk niet ontbreken in jouw kledingkast!

 

maandag 4 maart 2013