29531 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Het zwembad de Kolk is een perfect gezinszwembad. Voor de ontspanning zijn er meerdere Turkse stoombaden, snelbruiners en whirlpools. U kunt uw stress eruit zweten in de sauna, terwijl uw kinderen de tijd van hun leven hebben in het peuter- of kleuterbad. Zijn ze al wat groter? Grote kans dat ze dan geen genoeg kunnen krijgen van de draaikolk of de glijbaan van vijftig meter! Voor de snack en het drankje gaat u naar de zwemmersbar; hier kunt u toekijken op het zwembad vanaf het terras.

Zwembad Wierden | De Kolk

Bij zwembad de Kolk kunt u niet alleen terecht voor een heerlijk dagje zwemmen maar ook voor wedstrijdzwemmen, zwemles, zwangerschapszwemmen, discozwemmen en speciale kinderfeestjes.

 

 

 

Openingstijden zwembad De Kolk Wierden

Zwembad De Kolk in Wierden hanteert verschillende openingstijden. Ze hebben de reguliere openingstijden, maar ook speciale tijden voor de vakantieweken en opening voor speciale doelgroepen. Hiermee worden de openingstijden voor diverse zwemlessen als peuterzwemmen, aquajogging en zwangerschapszwemmen bedoeld. 

Adres zwembad Wierden

Zwembad de Kolk
Dikkensweg 3
7641 CC Wierden
Telefoonnummer 0546-572490
Website: www.dekolk.nl
 

 

Kijkt u hier naar een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

 

 

 

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013

Neon Beach

De lente komt er weer aan en voor je het weet is het weer hartje zomer! De nieuwe collectie van dit jaar bestaat uit veel felle neon kleuren en deze opvallende kleuren mogen daarom natuurlijk niet ontbreken in jouw kledingkast!

 

maandag 4 maart 2013