29531 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Heerlijk afkoelen op de hete zomerdagen doet u vanaf nu in één van de openluchtzwembaden van De Mors! U kunt kiezen uit drie heerlijke zwembaden om heerlijk in af te koelen. Lekker zonnen doet u rondom de zwembaden op de groene velden. Houdt u van avontuur? Probeer dan eens de glijbaan, de hoge duikplank van drie meter of het klimrek! Voor de lekkere snack of het verkoelende drankje is er het zonnige terras of de bar in het restaurant.

Zwembad Delden | De Mors

Omdat het complex beschikt over een centrale horecaplek, kunt u tijdens het warme weer lekker op het terras een drankje nuttigen. Echter, door de ideale liggen en de eigen entree zijn er ook verhuurmogelijkheden buiten het zwemseizoen. Denk hierbij aan een personeelsavond, buurtfeest of een partijtje. Multifunctioneel dus!

 

 

 

Openingstijden zwembad De Mors Delden

Omdat het hier een openluchtbad betreft, zal het zwembad niet het hele jaar geopend zijn. Het seizoen start ongeveer begin mei en eindigt in september.

Werkdagen 07.00 - 19.45 uur
Zaterdag 11.00 - 16.45 uur
Zondag 10.00 - 16.45 uur

 

Adres zwembad Delden

Zwembad De Mors
De Mors 4
7491 DZ Delden
Telefoonnummer: 074 - 3762187 begin_of_the_skype_highlighting            074 - 3762187      end_of_the_skype_highlighting
Website: zwembad-demors.nl/

 

 

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

 

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013

Neon Beach

De lente komt er weer aan en voor je het weet is het weer hartje zomer! De nieuwe collectie van dit jaar bestaat uit veel felle neon kleuren en deze opvallende kleuren mogen daarom natuurlijk niet ontbreken in jouw kledingkast!

 

maandag 4 maart 2013