28678 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Echte waterdieren gaan naar het Heuveltjesbosbad. Dit zwembad is ideaal voor hele families, want voor jong en oud is er van alles te doen. In het kleine badje vermaken de jongelingen zich uren met de speeltoestellen, de miniglijbaan en de waterspellen. In het middelgrote bad van 90 centimeter diep staat een kleurige familieglijbaan: de topper van het zwembad. Op zoek naar nog meer uitdaging? Het diepe bad is voorzien van een lange waterglijbaan. Van veertig meter! Kom snel eens langs en geniet van alle activiteiten die het Heuveltjesbosbad biedt.

 

Zwembad Balkbrug | Heuveltjesbosbad

Een mooi ruim zwembad complex in een bosrijke omgeving. Niet alleen voldoende om te zwemmen, maar ook voldoende speelplezier door de speelvoorzieningen die zijn aangebracht op de ligweide. Omdat het hier een openluchtbad betreft, is het zwembad niet het gehele jaar geopend maar ongeveer vanaf april tot en met september. Een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van het weer.

 

 

Openingstijden zwembad Balkbrug

De openingstijden van het Heuveltjesbosbad zijn sterk afhankelijk van de temperaturen. Bij 27 graden of hoger kan het zwembad bijvoorbeeld langer open zijn. Wilt u zeker weten of en tot hoe laat u kunt zwemmen, belt u dan voor actuele openingstijden naar het zwembad.

 

Maandag 09.00 - 19.30 uur
Dinsdag 09.00 - 19.30 uur
Woensdag 07.00 - 19.30 uur
Donderdag 09.00 - 19.30 uur
Vrijdag 09.00 - 19.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.30 uur
Zon- feestdagen 13.30 - 17.30 uur

 

Adres zwembad Balkbrug

Heuveltjesbosbad
Meppelerweg 60
7707 CP Balkbrug
Telefoonnummer: 0523-656 473 begin_of_the_skype_highlighting            0523-656 473      end_of_the_skype_highlighting
Website: heuveltjesbosbad.nl

 

Kijkt u hier naar een overzicht van alle zwembaden Overijssel.

Heerlijk nazomeren in de sauna!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Met zulk weer kan ik maar één ding zeggen: wij zijn toe aan een heerlijke middag zwembad gecombineerd met een lekkere warme sauna. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Nog even niet denken aan de herfst, nog even niet denken aan de kou en de striemende regen: Lekker zwemmen, lekker genieten, lekker nazomeren.

woensdag 11 september 2013

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

 

dinsdag 23 april 2013

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

vrijdag 12 april 2013

Neon Beach

De lente komt er weer aan en voor je het weet is het weer hartje zomer! De nieuwe collectie van dit jaar bestaat uit veel felle neon kleuren en deze opvallende kleuren mogen daarom natuurlijk niet ontbreken in jouw kledingkast!

 

maandag 4 maart 2013