Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ten Cate badmode

Vergelijk producten
Sorteer op:
Blog

Helaas zijn er geen producten van Ten Cate beschikbaar

Ten Cate badmode

Ten Cate badmode

Ten Cate is een opkomend warenhuis voor het hele gezin! Op deze webshop vind je vele artikelen op het gebied van ondergoed, nachtmode, lingerie en badmode. Ten Cate biedt prachtige artikelen aan van populaire merken als Lief!, TC Wow, Tweka en natuurlijk van Ten Cate zelf. 

 

Verantwoord ondernemen

Ten Cate heeft niet alleen een fantastische webshop waar je prachtige artikelen kunt vinden voor het hele gezin, ook is het erg fijn om te weten dat deze webshop heel verantwoord bezig is. Zo zijn namelijk alle artikelen van Ten Cate fair! Alle artikelen op deze webshop zijn BSCI gecertificeerd. Dit houdt in dat bedrijven die BSCI gecertificeerd zijn goed letten op de arbeidsomstandigheden. Hierbij kun je denken aan de lonen, de veiligheid en gezondheid van medewerkers, dat er niet wordt gediscrimineerd en er wordt goed gelet op kinderarbeid. Daarnaast voldoet de productie aan SA8000 standaard. De SA8000 is een standaard voor betere arbeidsomstandigheden, zoals eerder is beschreven. Bovendien voldoen alle artikelen van Ten Cate aan de REACH verordening. Dit houdt kort in dat bedrijven rekening houden met mens en milieu.

 

Zwemkleding van Ten Cate

Dat Ten Cate niet alleen prachtige artikelen verkopen, maar ook nog eens verantwoord aan het werk gaan, maakt het shoppen naar goede en modieuze badkleding alleen maar leuker! Omdat wij zo dol zijn op deze prachtige webshop, willen wij de modieuze badkleding van Ten Cate natuurlijk niet weerhouden op onze website. Speciaal voor jullie hebben wij de mooiste en meest comfortabele badkleding voor jou op een rijtje gezet, zodat jij in één oogopslag kunt zien welke badkleding het best bij jou past!