Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Little Soho Badmode

Vergelijk 9 producten
Sorteer op:
Blog

Little Soho Badmode

Little Soho Badmode

Little Soho

‘Mag ik wat vragen, waar heb jij die ge-wel-dige bikini gekocht?’ Wouw, wat voelt dat goed, toch?  Elk seizoen probeert Little Soho de beste, leukste en mooiste mode items te veroveren voor in de collectie. Met als doel? Alle vrouwen die druk zijn met hun gezin, hun vriendinnen, hun werk, hun passies, maar die er ook nog eens goed uit willen zien, voorzien van de meest prachtige mode items.

 

 

Het begon allemaal met een tas…

Onder het motto: de juiste tas kan je leven veranderen zijn twee dames een webshop gestart. Wat begon met één enkele tas is ondertussen uitgegroeid tot een veelbesproken platform voor het kopen van fashion van veel verschillende merken. De doelgroep van de webshop is vrouwen van elke leeftijd, die vol passie zijn over mode. Power Vrouwen die druk zijn met hun familie, vrienden en hun werk, vrouwen die houden van fashion, vrouwen met oog voor detail, maar vooral: vrouwen die er en passant goed uit willen zien.

 

The best of… Beachwear

De webshop van Little Soho is een waar paradijs waar ons modeliefhebbende hart zowaar harder van gaat kloppen. Prachtige bandeau-, beugel-, halter- en triangelbikini’s, maar het gaat verder. Strandjurken in alle uitvoeringen: mini, maxi of er tussen in. Prachtige shorts met kant, of een comfortabele, losjes vallende chinobroek. En wat dacht je van de kleurrijke strandtassen? Neem snel een kijkje voor de mooiste beachwear van Little Soho.