producten gevonden
sorteer op:
Filters

Helaas zijn er geen producten van Babywalz beschikbaar

Babywalz badmode

Babywalz 

Babywalz is een speciale onlinewinkel voor moeder en kind en dat niet alleen, Babywalz is zelfs de allergrootste onlinewinkel van heel Europa! Op deze prachtige webshop vind je maar liefst 15000 producten van positiekleding, luiertassen, kinderwagens, meubels, speelgoed, babyrompertjes, babyschoenen en natuurlijk, niet te vergeten, ontzettend leuke zwemkleding voor moeder en kind! 

 

Druk, druk, druk...

Wat Babywalz zo leuk maakt, is dat het voor een (aanstaande) moeder hartstikke handig is om producten online te bestellen! Als aanstaande moeder ben je al bezig met de laatste voorbereidingen voor de babykamer, je moet ook nog eens in alle drukte een geboortekaart uitzoeken en je moet natuurlijk wel genoeg beschuit met muisjes in huis hebben... Als je in verwachting bent van een klein wondertje, kun je wel wat gemak gebruiken! Niets is fijner dan 's avonds op de bank te ploffen en heerlijk op je eigen gemak te zoeken naar de producten die jij nog nodig hebt.

 

Badmode

En bovendien, ondanks alle drukte is het ook heerlijk om even te ontspannen. Gezellig met je vriendinnen of met je partner naar het zwembad. De sauna en het bubbelbad is ideaal voor complete ontspanning. Nu nog een perfecte zwemoutfit, die praktisch is, en er ook nog eens leuk uitziet! Met de positiezwemkleding van Babywalz ben jij er helemaal klaar voor!