Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Protest tankini

Vergelijk 12 producten
Sorteer op:
Blog

Protest tankini

Kies de Protest tankini die het beste bij je past

Het merk Protest is vooral bekend bij mensen die iets hebben met boarden. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat, als dat niet voor jou geldt, jij geen Protest tankini kunt dragen. Deze tankini is er namelijk voor iedereen. De Protest tankini is gemaakt van de beste stoffen en is perfect afgewerkt. De Protest tankini’s bestaan uit twee gedeelten. Het bovenstuk lijkt op een normale top. Bij de meeste Protest tankini’s is dit een haltertop. In een enkel geval wordt de tankini vastgeknoopt in de nek. De lengte van de Protest tankini kan verschillen. Wil jij je buik bedekken? Houd hier rekening mee als je je Protest tankini kiest. Ook zijn er verschillende bikinibroekjes. Zo heeft Protest een bikinibroekje met een extra hoge taille. Of wat denk je van een leuk broekje met strikjes aan de zijden? Hierdoor lijken jouw benen extra lang.

 

Sorteer de Protest tankini op kleur, maat en prijs

Ben jij op zoek naar een Protest tankini en heb je maat M? Dan heeft het natuurlijk geen zin dat je tankini’s in andere maten voorbij ziet komen. Om teleurstelling te voorkomen kun je direct de juiste maat invullen via onze zoekfunctie. Zwemkleding.nl maakt dan een voorselectie in alle tankini’s. Jij vindt zo meteen wat je zoekt. Je kunt ook direct jouw lievelingskleur en jouw budget invullen. Benieuwd naar de resultaten? Start meteen met zoeken.

 

Tip: combineer een Protest tankini eens met een bijpassende boardshort uit de Protest zomercollectie voor dames. Ook die vind je op Zwemkleding.nl.