Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo verzorg je jouw voeten in de zomer

 

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat je binnenkort weer je teenslippers of mooie sleehakken aan mag. Voor veel vrouwen is dit een waar feestje, maar voor sommige vrouwen misschien wel een beetje eng. Zijn jouw voeten nog niet helemaal zomerproef qua verzorging? Dan laten wij jouw zien hoe je dit heel gemakkelijk binnen twee stappen kan uitvoeren.

Stap 1 Scrubben 

Veel vrouwen vergeten hun voeten goed te verzorgen, terwijl dit zo belangrijk is. Niets is fijner dan voeten die heerlijk zacht aanvoelen en gezien mogen worden. Zeker als je veel open schoenen draagt in de zomer wil je dat je voeten er goed uitzien. Iets wat misschien nieuw klinkt, maar wat inmiddels de normaalste zaak van de wereld is; is om je voeten te scrubben. Je kiest een heerlijk voet- of lichaamsscrub uit met een geur die jouw lekker lijkt. Wij hebben de Organic virgin olive oil body scrub die te koop is bij De Tuinen en die ook prima geschikt is voor de voeten. De geur van deze body scrub is zacht en absoluut niet overheersend. Dr Organic Olijf Bodyscrub bevat Olijfolie en is rijk aan olijfoliezuur, gecombineerd met natuurlijke en biologische ingrediënten. De hydraterende body scrub bevat micro-deeltjes van vulkanische lava voor een milde, efficiënte verwijdering van dode huidcellen. en ondersteuning van de circulatie diep in de haarvaten. 

 

Zodra je onder de douche stapt neem je naast je douchegel en je shampoo ook de body scrub mee. Je kunt meteen je lichaam mee scrubben, zo heb je twee zaken in één. Je kunt gaan zitten op een stoel (als je die in je douche hebt staan, of liggend in bad) of je gaat even zitten op de grond. Ja, wij gaan altijd even zitten op de grond zodat je gemakkelijk bij je voeten kan en niet perongeluk uitglijdt. Je knijpt er een flink stuk body scrub uit en verdeelt dit over je handpalmen. Vervolgens begin je heerlijk je voeten te scrubben waarbij je je dode huidcellen en eelt verwijderd. Masseer ook gelijk je voeten, dit is goed voor de bloedsomloop. Als je je voeten heerlijk verwent hebt, dan spoel je de scrub weer van je voeten af. Je voeten voelen direct al heerlijk zacht aan. 

 

 

Stap 2 Cream 

Zodra je uit de douche komt voelen je voeten al heerlijk zacht aan, maar het kan nog zachter! Wij gebruiken namelijk na het douchen nog een cream voor de voeten. Hiervoor gebruiken wij nog een product van De Tuinen namelijk de Organic Virgin Olive Oil Foot & Heel cream. Natuurlijk kun je ook een andere voetencreme gebruiken. Het gaat enkel en alleen om het idee en wij vinden deze cream gewoon heel erg prettig in gebruik. Dr Organic Olijf Voet & Hiel Crème is een hydraterende en voedzame olie, rijk aan olijfoliezuur. De voetcrème is weldadig, snelwerkend en trekt diep in de huid.  Verzacht eelt direct, terwijl het tegelijk de extreem droge en gebarsten delen van de voet hydrateert.

 

Smeer je voeten heerlijk dik in met de cream zodat ze extra goed verzorgt worden. Heb je iets minder de tijd hiervoor (het moet toch intrekken) smeer het dan wat dunner in. Gooi je voeten even 5 min op een krukje, of losjes op de vloer, en laat het product haar werk doen. Je voeten zullen echt heerlijk aanvoelen en zien er summerproof uit. Hierna kun je aan de gang met je nagels door ze te knippen en te lakken en dan kan niets jouw meer stoppen!

 

Kom maar op met de zomer en show jouw prachtige zomervoeten! 

 

 

donderdag 14 april 2016
Jhemyla