Zeg het met zwemkleding..

Als je verliefd bent wil je het liefst dat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. Je vindt alles geweldig aan elkaar en natúúrlijk vind je hem de lekkerste dude van het hele strand. Eh…van de hele wereld! Wat is er dan leuker om je mooie bikini of badpak te laten matchen met zijn zwembroek of zwemshort? Je hoeft echt niet bang te zijn dat je dan meteen lijkt op die man en vrouw uit Massachusetts die al 33 jaar dezelfde kleren dragen (het stel bezit samen ruim 600 identieke kledingstukken!! WUTTT???).

Zwembroek voor hem, bikini voor haar: matchen maar!

Ik heb voor jou een aantal matchende zwemkleding voor him & her bij elkaar gezocht en kijk maar eens gezellig mee. Zit er iets bij waarvan je dent: ‘’JAAA! Jajajaja die wil ik!!!’’ dan klik je op het plaatje en hoppa, je kunt meteen bestellen! Luxe toch? En bestel dan meteen ook die bijpassende zwemshort voor je vriend erbij, wedden dat hij blij verrast is door deze ultieme en originele liefdesuiting? Zeg het niet met bloemen, maar met zwemkleding, hihi..
 

Samen sportief in stijlvol zwart

ADIDAS zwemboxer Lascana bandeau bikini

We stay together forever love match

Kangaroos zwemshort Emerald halter

De flower power match

Coralrif swimshort Madeleine bikini met bloem


Vrolijk koppel in zonnig geel

Tommy Hilfiger zwembroek  Buffalo bikini geel
 

De perfecte sporty love match

ADIDAS zwemshort adidas zwemshort

White and blue..I love you

BUGATTI zwemboxer Kangaroos beugelbikini
 

Zwembroeken en bikini's match je bij ons

En ben je al een beetje op een idee gebracht door bovenstaande voorbeelden? Er zijn nog zó veel zwembroek & bikini match mogelijkheden en die vind je allemaal terug tussen de zwemkleding op deze site. Je vindt de meest fantastische combinaties door gewoon eens lekker te zoeken via de filters die je bovenaan deze site ziet staan. Tip: zoek kleur bij kleur en let dan op de dessins en patronen van zowel de zwembroeken als de bikini's of badpakken..je zult zien dat er nog veel meer te matchen valt! 

 
 
dinsdag 19 juli 2016
Roos
zwemkleding, matchen, man, vrouw