Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Van zomer- naar herfstgarderobe

De herfst is alweer in aantocht. De etalages hangen vol met herfstige kleuren, dikke vesten en lange broeken. We zullen het moeten accepteren: de zomer is bijna voorbij! Maar, ik zou nog heel even wachten met het opruimen van al die leuke shortjes die je dit voorjaar hebt ingeslagen, de leuke zomerse tops en de schattige jurkjes, want dit najaar kan je flink gaan recyclen wat kleding betreft!

 

Dat ene leuke shortje dat je had gekocht speciaal voor die fantastische vakantie in Spanje maak je weer helemaal hip en herfstig door het te combineren met een geweldige panty of maillot. Panty’s en maillots zie je deze herfst enorm veel en ze zijn ontzettend handig. Met een panty met een vette print gecombineerd met gave laarzen maak je een zomershort helemaal herfstig!

 

 

Ook een leuke zomerse top kan je nog makkelijk aan in de herfst. Ideaal voor als je niet weet wat voor weer het wordt. Combineer de top met een mooie zwarte skinny en een prachtige blazer: netjes en ook enorm stijlvol.  Ook een leuk jurkje kan je makkelijk combineren met een stoere legging en een mooie blazer of een lekker zacht vest.

 

Zó maak je dus van je zomergarderobe een wintergarderobe. Je hoeft alleen maar met kleuren, accessoires en lagen te spelen en op zoek te gaan naar jouw eigen winterse stijl. Met bijvoorbeeld sjaals maak je een outfit direct al een stuk meer ‘winter’.

 

 

donderdag 29 augustus 2013
Esther
Kleding recyclen, hergebruiken, panty's, maillots, blazers