Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

OTTO's top 5 best verkochte bikini bottoms 2019

Nieuwsgierig naar wat andere mensen kopen? Wij hebben deze week voor jou de top 5 best verkochte bikini zwembroekjes van 2019 bij OTTO. Ja, we weten het..het jaar is nog pril, maar ook in januari vliegen de bikini's al uit de webshops, al is het alleen al voor in de voorjaarsvakantie die komen gaat of omdat je er nu eenmaal op tijd bij wilt zijn voordat alles is uitverkocht misschien. Hoe dan ook, altijd leuk voor de inspiratie welke bikini in de smaak valt, wie weet brengt het je op een idee en wordt het ook jouw favoriet. 

 

OTTO's top 5 best verkochte bikini bottoms 2019

 

1 Bikinibroekje met flower-print

Opvallend veel gebloemde bikinibroekjes vallen in de smaak in 2019. Maar kijk eens naar dit BUFFALO bikinibroekje ''Merle'', niet gek toch dat een bloemetjesprint zo leuk gevonden wordt? Wij werden gelijk verliefd op die mooie zomerse kleurtjes en dat zebra rucherandje contrasteert zo leuk met de flower-print.Opzij kan je met de rijgsluiting het broekje strakker of losser maken. En denk je dat het een gedoe is met de handwas? Niks aan de hand, je kan hem gewoon meedraaien in een normaal wasprogramma. Erg fijn is dat dit broekje uit een enkele stof bestaat zodat hij niet gaat lubberen. Combineer hem met een bovenstukje in dezelfde print, of kijk eens naar andere bikinitops die leuk kunnen matchen. Kies gerust een andere maat, want dat is nu juist het voordeel dat je een bovenkant en onderkant van de bikini apart kunt bestellen!

 

 Bikinibroekje met flower-print

 

2 Chiemsee bikinibroekje Malibu

Heb je een klein maatje of een grote maat, maakt niet uit, dit mix-kini bikinibroekje is er in de maten 34 tot en met 44 (en nee, zó'n grote maat is dat nu ook weer niet hoor, wees gerust). Heerlijk die brede band aan de bovenzijde, waardoor het broekje bij elke duik op zijn plek blijft zitten. De band kan je omslaan en heeft dan een trendy tropische print. Er zijn ook erg veel leuke tops die bij deze print passen, kijk maar eens onderaan de foto op de OTTO site, daar zie je meer van deze collectie. Zwarte bikinitops passen er ook perfect bij trouwens!

 

 chiemsee-bikinibroekje-malibu

 

Bikinibroekje met bindceintuur

Superleuk en tikkeltje anders is dit slipje met ceintuurtje met van die vrolijke franjes eraan. Het dessin is wederom met een mooie bloemen en bladeren print en doet je wanen in de wouden van Hawaii. Zie je jezelf al liggen in het zachte witte zand met dit broekje en daarboven een azuurblauwe bikinitop? De bijpassende bovenkant is trouwens ook erg vrouwelijk met die haltersluiting, maar je hoeft er niet persé een zelfde print bij uit te zoeken. Misschien heb je in je kast nog wel een mooie donkerblauwe bikinitop liggen en ben je met dit bikinislipje helemaal klaar om op vakantie te gaan!

 

 bikinibroekje met bindceintuur Smash Venice Beach OTTO

 

4 BUFFALO roze bloemig bikinibroekje

Wauwie, wat een juweeltje! Verkijk je niet op de review bij OTTO want als je goed kijkt is iedereen juist heel tevreden met dit goedvallende broekje dat superhip is met die maxi flower-print en kleine stipjes. Vind je dit printje mooi, maar heb je hem liever in een tankini variant of zoek je een kleiner slipje met strikjes opzij? OTTO heeft een hele mooie collectie van dit printje. Van voor is hij gevoerd, zodat doorschijnen niet aan de orde is en hij is ook nog eens lekker goedkoop. Top: Dit broekje zit lekker strak rond de heupen, wel zo fijn als je gaat zwemmen!

 

 bikinibroekje-buffalo-multicolor

 

5 Hotpants Happy van BUFFALO

Deze bottom zou iedereen in de kast moeten hebben. Hij past overal bij en valt geweldig mooi bij bijna elk figuur. Het verbergt eventueel ook nog eens mooi de cellulitis bij je heupen en bedekt net wat meer dan een gewoon broekje, waardoor je heel erg zeker weet dat je geen inkijk hebt. Je kunt hem in alle regenboogkleuren krijgen: geel, roze, blauw, turquois..je zou ze toch bijna allemaal kopen, want er is altijd wel een bikinibovenstukje die erbij past. Wat dit broekje heel erg siert is die leuke gevlochten ceintuur, het geeft alles net wat meer flair. Ook niet onbelangrjk om te weten: hij is in zijn geheel gevoerd. Topkwaliteit voor weinig!

 

Hotpants bikinibroekje met vlecht buffalo-hotpants-happy-zwart

 

En? Heb je iets gezien waar je meteen de shopkriebels van kreeg? Scroll ook nog even naar onderen of bekijk al die honderden andere bikinibroekjes op onze site en vergelijk alle webshops en merken met elkaar zodat je zeker weet dat je de voordeligste én mooiste te pakken hebt.

 

zaterdag 26 januari 2019
Roos
bikinibroekje 2019, trend 2019, zwemslip, bikini bottom