Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Must have: The basic black bikini!

Heb jij er al eentje? 
Eh…watte? 
Een LBB natuurlijk! A Little Black Bikini!
 
Elke vrouw zou er minstens eentje in haar kast moeten hebben. Een zwarte bikini mag gewoonweg niet ontbreken. Waarom niet? Omdat je dan áltijd iets in huis hebt als je het eventjes niet meer weet welke bikini je mee moet nemen als je naar het strand of zwembad gaat.

must-have-the-little-black-bikini

Een zwarte bikini komt altijd van pas

Je kent het wel, van die dagen dat je mood niet past bij lichte of opvallende kleuren. Je wilt gewoon graag basic voor de dag komen maar liefst ook wel een beetje stylish natuurlijk. Dat als je haast hebt of maar een paar dingen in je koffer kunt meenemen, dat je dan zeker weet dat het nooit een bummer zal zijn als je alleen maar je zwarte bikini mee hebt genomen. Want die kan altijd en overal en kleedt je ook nog eens mooi slank af. Een zwarte bikini is the must have onder the must haves!! Combineer 'm probleemloos met allerlei kleuren andere bikini's en mix and match en op los, of wat trendy is: mismatch er op los. Combineer hem met een bloemetjes tuniek en een strandbroek met streepjes en je bent helemaal on trend! 

Nieuwste collectie zwemkleding 2018

We hebben hele mooi nieuwe 2018 collecties van bijvoorbeeld Protest, OTTO en wehkamp op onze site, waarbij altijd genoeg nieuwe modellen in de kleur basic zwart tussen zitten zoals de wondermooie Bratt triangelbikini van Protest in een mooi gehaakt model met vrolijk gevlochten bandjes of de Protest Grass triangelbikini met kralen en geplooide details op het topje en het broekje. Houd je van sportief dan heeft wehkamp de zwarte infinitex crop bikini van het merk Adidas met zilverkleurige details. Infinitex materiaal zorgt ervoor dat de bikini extra comfortabel zit tijdens het zwemmen en de top is ook nog eens multifunctioneel doordat je hem kunt dragen boven een joggingbroek. De chique LASCANA beugelbikini in bandeaumodel die we zagen bij OTTO stal ook meteen ons hart door de vrouwelijke haltersluiting en de opvallende siergesp.


Zwarte bikini's in alle soorten en maten

Zwarte bikini’s heb je in heel erg veel soorten en maten. Je bent een echte bofkont dat je op deze site bent terecht gekomen, want laten wij ze nu allemaal voor je verzameld hebben en kan je het niet makkelijker krijgen, want met 1 druk op het plaatje van je favo bikini en je bent meteen waar je zijn moet, op de pagina waar je de bikini meteen kunt bestellen en ben je in de meeste gevallen morgen al de gelukkige eigenaresse van jouw eigen ‘’little black beauty bikini’’! We laten je nog een paar mooie zwarte bikini's zien, maar kijk vooral rond op zwemkleding.nl voor nog veel meer kleuren, modellen en dessins. 
 
   

Populaire, goedkope of trendy bikini's

Je kunt natuurlijk zelf lekker rondneuzen op deze site, daarvoor kan je heel simpel de bovenstaande filters gebruiken en binnen no time heb je alle mooie zwarte bikini’s overzichtelijk op een rijtje. Je kunt zoeken op de meest populaire bikini’s van dit moment, maar je kan ook kijken welke de goedkoopste zijn of welke bikini’s net binnen zijn gekomen zodat je helemaal op en top trendy bent. Onderstaande zwarte bovenstukjes zijn heel betaalbaar en ook nog eens stuk voor stuk prachtig om te zien. Zit er al iets voor jou tussen?
 

 

Mix and match met bikinitopjes

We laten hieronder een aantal van onze meest populaire zwarte bikini’s in stock zien, waar je vast al duizelingwekkend mooie modellen tussen ziet. Of mix en match er lekker op los, zoek een leuke bikinitop en zoek daarbij een los bikini broekje die je zelf daar mooi bij vindt passen. Alles kan! Als jij  je er maar prettig in voelt. Laat je ons op facebook weten welke jouw favo is?
 
 
dinsdag 13 maart 2018
Roos
zwarte bikini, little black bikini, basic zwart