Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

High five to high waist bikini broekjes!

De meningen verschillen maar hoe dan ook, we just love it: De high waist bikini broek. Oftewel, het bikini broekje dat hoger zit dan een normale bikinislip. Vaak werken deze broekjes ook nog eens corrigerend zodat je minder onzeker over je buikje hoeft te zijn. Buig je bijvoorbeeld voorover naar de koeltas met verfrissende drankjes, dan ploppen je vetrolletjes niet over de rand van je bikinibroekje. 

High five to high waist bikini broekjes!

Je benen lijken eindeloos lang

Heb je de bikini gekocht die op je lijf geschreven is, dan worden ze namelijk keurig in bedwang gehouden door je high waisted broekje. Doordat deze broekjes met een extra hoge taille ook nog eens de aandacht verleggen van je buikje naar je benen, lijken je benen stukken langer. Niet voor niets dat niet alleen de corrigerende badpakken zo superpopi zijn geworden, maar dat high waist bikini broekjes ook de schappen uitvliegen.

 

    

 
 
 


  

 

Mix and match er op los

High waist broekjes heb je in alle soorten en maten. Van modellen met dotjes en stipjes en streepjes tot broekjes in effen kleur en tropische bloemendessins. Bovendien staan ze ook prachtig bij vrouwen met een grote maat. Scroll maar eens naar onderen, daar zie je niet alleen veel hoog getailleerde broekjes in maten 36, 38, 40 en 42 maar ook plus size maten, van maat 44 tot 52. Door de mix and match rage kan je ze zelf heerlijk combineren met je favo bikini of tankini top. Gelukkig zijn ze nu ook weer veel te zien in de webshops. Wil je weten wat onze favorieten zijn? Kijk dan maar eens mee en wedden dat je ze allemaal wel zou willen kopen?
 

 

 
 

 

 

High waist broekjes voor elke figuur

Wil je de aandacht afleiden van je middel, kies dan niet voor high waist broekjes met horizontale strepen. Opvallende bloemenprints leiden de aandacht juist van je middel af en staan daardoor niet alleen erg zomers maar laten je figuur erg mooi uitkomen. Zeker voor vrouwen met een appelfiguur zijn deze broekjes aan te raden, kies dan met voorkeur voor bikini’s met een haltertopje. Je zal verstelt staan wat dit doet met je looks! Heb je meer een peervormig figuur, ga dan voor een bikini die aandacht trekt naar de bovenkant van je lichaam. Een high waist bikini slipje met een verleidelijk bandeau topje in een heldere kleur zal je doen schitteren.

 

 
 
 

Vind bij ons je favo high waist bikini bottom!

Ben je op zoek naar een bikini die perfect bij jouw figuur past? Kijk dan snel in onze uitgebreide collectie high waist bikini bottoms en mix and match deze met onze mooie collectie bikini tops! Wij hebben ze allemaal voor je verzameld zodat je de mooiste broekjes meteen op een rij hebt. Shopse!
vrijdag 11 januari 2019
Roos
high-waist, bikini, zwembroekjes met hoge taille