Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De temperaturen gaan weer stijgen

Heerlijk, het is eindelijk lente! Genieten jullie ’s ochtends in de vroegte ook zo van die mooie fluitconcerten van de eerste vroege vogeltjes? De dagen worden ook langer merk ik en héél langzaamaan beginnen de temperaturen weer te stijgen. Ik kan bijna niet wachten tot het warm genoeg is om mijn nieuwe bikini en mijn slippers uit de kast te kunnen halen om lekker in een strandstoel te relaxen met een lekker drankje en een goed boek!  

Zonnig voor de dag komen in je zwemkleding  

Maar zover is het nog niet. Eerst hebben we nog de lente, wat minstens net zo’n heerlijk seizoen is als de zomer. Hét feest dat in de lente gevierd wordt is natuurlijk Pasen. En wist je dat zowel lente als Pasen staan voor vruchtbaarheid en een nieuw begin? Als ik aan Pasen denk dan moet ik ook altijd meteen denken aan de kleur geel. Een kleur waar ik altijd supervrolijk van word. De kleur van de zon, van narcissen en schattige jonge kuikentjes. Zal daarom de kleur geel symbool staan voor Pasen?

Zonnig voor de dag komen met gele zwemkleding

Trouwens, geel is ook een fantastische kleur voor een badpak, bikini of zwembroek. Ben je nog op zoek naar badmode, dan kan ik je deze vrolijke, trendy kleur echt aanraden. Eigenlijk kan ik niets anders bedenken waarin je nog zonniger voor de dag komt dan in gele zwemkleding. Ik zal je straks onder dit blog een paar mooie gele bikini’s en badpakken (en voor de heren natuurlijk zwemshorts) aanbevelen. Je wordt er niet alleen supervrolijk van, maar ook héél hebberig! 


de-temperaturen-gaan-weer-stijgen
 

Kom fantastisch voor de dag

Denk maar niet dat geel saai is, de ene kleur geel is de andere niet. Je hebt goudgeel, okergeel, citroengeel…nou ja, ik zal je er niet mee vervelen. Je moet zelf maar eens kijken hoeveel moois er in deze kleur te kopen valt. Wist je dat donkere types heel goed felgeel kunnen hebben? En dat zachtgeel juist weer heel goed bij blonde types staat? De warmere tinten gouddeel en honinggeel staan juist weer heel mooi bij de redheads onder ons. Kies de kleur geel die bij je past om fantastisch voor de dag te komen!

Ga jij nog iets doen met Pasen?

Oké, het is nog niet echt tijd om je badpak, zwemboxer of bikini te pakken en op weg te gaan naar het zwembad of het strand. Jammer, want dat zou toch de ideale vrijetijdsbesteding zijn geweest met deze paar vrije dagen! Je kunt natuurlijk eieren gaan schilderen, of eieren verstoppen of juist een wedstrijdje houden wie de meeste eieren kan eten (burp!) maar je kan er ook lekker samen op uit gaan! Het bruist namelijk van de paasactiviteiten in Nederland. Wat dacht je van een paasvuur bezoeken in het Oosten van het land? Of ben je wel eens op Paaspop geweest? Elk jaar weer een spetterend feest met fantastische hoofdacts. Je kan ook eén van de vele paasmarkten bezoeken die in het hele land georganiseerd worden. Er is ontzettend veel te beleven in het land, dus trek je avontuurlijke schoenen aan en ga er op uit!
 

Stiekem dromen van de zomer

Hoe leuk en gezellig het Paasfeest ook is, ondertussen droom ik stiekem al een beetje van de zomer die er aan zit te komen en verheug ik me op de eerste goudgele zonnestralen. En dan natuurlijk met een vrolijk zomerhoedje en een verleidelijke zonnebril op een terrasje. Om in de stemming te komen ga ik nu even lekker neuzen tussen de onweerstaanbaar verleidelijke badmode die op deze site te vinden is. O ja..dat is misschien wel de leukste tip voor wat je kan doen met Pasen als het wat minder weer is: lekker online je bikini shoppen bij Zwemkleding.nl. Voor je het weet zit je met je hoofd in de wolken.
 
Ik wens je fijne Paasdagen!

 
 
zondag 27 maart 2016
Roos
Pasen, geel, lente, vrolijk