Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De mooiste bikini push-ups en maximizers

Heb je kleine borsten en verlang je naar een mooi gevormd decolleté? Een mooie push-up bikini of maximizer bikinitop zorgt voor de ultieme vrouwelijke vormen en voor extra volume precies daar waar jij het wilt. Zo upgrade je je lichaam zonder dat er meteen drastische dingen moeten gebeuren en heb je toch je favo look binnen handbereik.

 

De mooiste bikini push-ups en maximizers

 

Verschil maximizer en push-up top

Een absoluut stunning look krijgen je met een maximizer bikinitop. Is dit nou zo anders dan een push-up, hoor ik je al vragen. Ja, het is toch net iets anders, want een maximizer heeft extra paddings aan de onder-, boven- en zijkant. Zo worden je borsten wel tot twee cupmaten groter wat natuurlijk ideaal is voor vrouwen met een kleine maat borsten die een borstvergroting eigenlijk niet zien zitten.

 

 

  

 

Een mooi vol decolleté

In een push-up bikini zit bijna altijd wel een beugel voor extra steun , zodat je borsten niet gaan hangen. Bovendien zit er onderin de cup een volle padding die je borst omhoog duwt. Dit geeft dat mooie volle effect. De paddings zijn meestal uitneembaar zodat je de bikinitop kunt dragen zoals jij dat wilt. Wil je meer volume dan stop je de vulling erin, zo niet dan laat je ze er lekker uit. Ideaal!

        

 

Keus tussen allerlei merken, maten, vormen en kleuren

Push-up bikini’s en maximizers zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt ze ook zonder beugel en bovendien heb je de keuze tussen halterbikini’s, bandeaubikini’s, triangeltops en ga zo maar door, die voor een mooie volume zorgen van de meest bekende merken en alle uiteenlopende kleuren en vormen. 

 

 

  

 

Combineer je push-up met een mooi bikinibroekje

Combineer ze met mooie bikini broekjes voor een fantastische set of draag er bijpassende en trendy strandaccessoires bij om jouw zomerlook helemaal compleet te maken! Dat is hier allemaal binnen jouw handbereik op deze site. Lets push it up en let the sun be your spotlight!

 

 
donderdag 14 november 2019
Roos
push-up bikini, maximizers