Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Baku swimwear 2016

De nieuwe zomercollecties voor 2016 vliegen ons om de oren. Het ene na het andere merk presenteert haar nieuwe collecties en de één is nog mooier dan de ander. Ook het merk Baku heeft haar zomercollectie gepresenteerd. 
 
Baku swimwear is, net als Seafolly, een Australisch zwemkledingmerk. Het merk is zo succesvol omdat het al meer dan tien jaar voorop loopt op zwemkleding gebied. Het merk is veelzijdig en heeft als hoofddoel, dat iedereen zich goed voelt in haar badkleding. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, iedereen moet zich mooi voelen. 
 
 
Ook de collectie van dit jaar is weer prachtig en vooral heel erg trendy. Het merk speelt goed in op de trends van komende zomer, en deze trends zijn dan ook goed terug te vinden. Een trend die heel duidelijk is te zien, is de hoger gesloten top. Ook zien we veel onepieces, vooral badpakken. Badpakken zijn een tijdje weggeweest, maar komen nu sterker terug dan ooit. Ook deze trend zien we op een prachtige manier terug in de zomercollectie van Baku!
 
Nieuwgierig geworden? Kijk dan hier naar een voorproefje van de prachtige zomercollectie van Baku? Zit er iets tussen voor jou hou ons dan in de gaten voor de nieuwe collectie!
 
 

 

vrijdag 27 november 2015
Jinke
Baku, swimwear, 2016, nieuwe collectie