Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor een dagje naar het strand

We weten allemaal wel hoeveel stranden we hebben in Nederland. Daarnaast weten we ook wel hoe heerlijke het kan zijn om samen met je gezin of met je vrienden een heerlijk dagje op het strand door te brengen, maar wat ben je eigenlijk allemaal nodig om het een geslaagde dag te maken? Dat lees je hier.

Tips voor het zwemmen van baantjes

Zwemmen is natuurlijk heel erg leuk en goed voor je lichaam. In Nederland ligt het percentage kinderen met een zwemdiploma dan ook heel erg hoog. Toch zie je wanneer je ouder wordt dat je niet meer zoveel gaat zwemmen dan toen jonger was. Maar hoe kan je eigenlijk goed baantje zwemmen? Dat lees je hier.

 

Goede voorbereidingen voor de Nieuwjaarsduik

Wil jij het nieuwe jaar goed gaan beginnen en ben je van plan om mee te doen aan een Nieuwjaarsduik? Dan is het wel belangrijk dat je je goed gaat voorbereiden, maar hoe doe je dat precies? Dat lees je hier.

Tips voor nieuwe duikers

Heb jij net je duikbrevet gehaald, maar ben je toch nog aan het zoeken naar een aantal tips voordat je het water inspringt, dat begrijpen wij natuurlijk heel erg goed. De kans is namelijk aanwezig dat je nog iets kan leren wat heel erg handig kan zijn. Daarom hebben wij een aantal tips voor nieuwe duikers op een rijtje gezet. Je leest ze hier.

 

Tips om zwemles leuker te maken

Iedere ouder heeft er wel eens last van gehad dat kinderen niet meer naar zwemles willen. Dat heeft dan ook alles te maken met het plezier wat de kinderen dan missen, maar hoe kan je zwemles dan juist leuker maken voor kinderen? Dat kan heel erg lastig zijn. Gelukkig hebben wij van Zwemkleding.nl een aantal tips hoe jij als ouder, maar ook als badmeester zwemles leuker kan maken voor de kinderen. Je leest het hier.

 

Tips voor het vinden van de perfecte wetsuit

Ben jij aan het kijken om een wetsuit aan te schaffen, maar weet je niet precies waar je allemaal op moet letten? OF heb je een keer een wetsuit gekocht die achteraf helemaal niet zo goed was al verwacht? Wij vertellen je daarom precies waar jij op moet letten zodat zo’n ervaring niet weer voorkomt.