Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zee & Zo

Vergelijk 30 producten
Sorteer op:
Blog

Zee & Zo

Zee & Zo bikini

De Zee & Zo Bikini is een erg vrolijke bikini, geen één bikini is saai. Iedere Zee & Zo bikini is voorzien van een stippen, blokken, strepen of bloemen patroon. Sommige bikini’s hebben ze zelfs allemaal! Ook heeft Zee & Zo stoere badpakken, met een leuk riempje of een taillering. De bikini’s en badpakken zijn stuk voor stuk schattig. Sommige bikini’s kun je dragen met een bijpassend rokje, andere hebben speelse touwtjes waarmee je de bikini vast maakt aan de zijkant. Ook zijn er bikini’s met een stoere riem aan de slip of hotpants. 

Zee & Zo zwembroek

De Zee & Zo badmode voor jongens is erg stoer en hip. Van strakke, korte modellen tot lange losse modellen, alles is verkrijgbaar bij Zee & Zo. De zwembroeken zijn in een wat rustigere stijl dan de meisjes badmode. De Zee & Zo zwembroeken zijn vaak wel in opvallende kleuren, maar hebben minder drukke opdrukken dan de bikini’s en zwempakken. Toch zorgt  Zee & Zo ervoor dat de zwembroeken zeker niet saai zijn, er is geen één egale zwembroek te vinden. Dus wil je dat je zoon er deze zomer weer trendy bij loopt op het strand, dan vind je bij Zee & Zo zeker weten een stoere zwembroek!

 

Zee & Zo 

Zee & Zo is een merk van Nederlandse bodem, dat badmode voor kinderen maakt. Wanneer je naar de Zee & Zo badmode kijkt word je meteen vrolijk! Dit komt voornamelijk door de vrolijke, heldere kleuren. Het merk is niet alleen in Nederland actief, maar ook over de grens. In Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, België en zelfs in Australië heeft Zee & Zo zijn winkels gevestigd. Ook heeft het een hele mooie online-shop.  Zee & Zo garandeert dat uw zoon of dochter er trendy bij loopt in de zomer. Door de stoere of schattige en vrolijke prints onderscheidt Zee & Zo zich van de andere kinderbadmode. 

 

De Zee & Zo badmode is goed betaalbaar, maar is duidelijk anders dan de andere merken die vaak worden gedragen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw zoon of dochter een persoonlijke bikini of zwembroek draag. De kinderkleding is verkrijgbaar vanaf maat 80 tot en met maat 176.