Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vogue

Vergelijk 26 producten
Sorteer op:
Blog

Vogue

Vogue zonnebril

De Vogue zonnebril is een bril voor de modieuze man of vrouw. De Vogue zonnebrillen zijn in veel verschillende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zo zijn er glamourmodellen, retromodellen en bijvoorbeeld luxe modellen.  De kwaliteit van de Vogue zonnebrillen is erg hoog waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van de brillen en je ogen goed geschermd worden.UVA- en UVB-stralingen van de zon worden geheel tegengehouden door de glazen . Niet alleen biedt de bril een goede bescherming, maar ook biedt de bril een super trendy uiterlijk die ervoor zorgt dat je outfit compleet is.
 
Over de hele wereld is de Vogue zonnebril bekend en toonaangevend op gebied van mode. Dus als jij een nieuwe zonnebril nodig hebt (of het gewoon geweldig vindt om zo nu en dan een nieuwe zonnebril te kopen die leuk staat bij je nieuwe shirtje) weet je zeker dat je bij Vogue Eyewear zult slagen. De zonnebrillen zijn één voor één uniek, hebben stijl, zijn chique en je kunt kiezen voor een model dat goed bij jou past door het diverse aanbod aan kleuren en modellen. 

Vogue eyewear

Vogue betekent letterlijk ‘in de mode’, vertaald vanuit het Frans. Het modeblad Vogue uit Amerika was erg populair, daarom kwam er een uitbereiding in 1973, dit was de Vogue Eyewear lijn. Het modeblad wordt gezien als dé absolute modegids, vandaar dat ook de zonnebrillenlijn een groot succes werd.  De vertaling van ‘Vogue’ geeft aan wat alle producten zijn: in de mode.
 
Dit zijn de Vogue zonnebrillen dan ook. De zonnebrillen zijn vernieuwend en charmant en genieten top kwaliteit. De monturen van de brillen zijn veelal gemaakt van lichtgewicht kunststof, waardoor het draagplezier zeer groot is. De monturen bestaan dus vooral uit kunststof, maar hebben vele extra toevoegingen, zo zijn er bijvoorbeeld pootjes met sierlijke metalen toevoegingen.
 
 
De Vogue zonnebril is herkenbaar dor zijn innovatieve ontwerp en grote verscheidenheid aan kleuren en frames en door de modieuze details. Naast zonnebrillen bestaat er ook een grote collectie aan correctie brillen. Dus ook de krant lezen kun je in stijl doen. Gisele Bundchen was vele jaren het gezicht van Vogue Eyewear, tegenwoordig zijn dat Eva Mendes en Jude Law (zie foto's).