Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vilebrequin

Vergelijk 29926 producten
Sorteer op:
Blog

Vilebrequin

Vilebrequin Zwembroek

Vilebrequin is een Frans modemerk met zwemkleding voor mannen, jongens en dames. Het merk is opgericht in 1971 in Saint-Tropez. Inmiddels heeft het merk winkels over de hele wereld, in steden als: Parijs, Beverly Hills, Milaan, New York etc. Vilebrequin staat bekend om hun kleurrijke prints.

Zo vader, zo zoon zwembroek

Kleurrijk en origineel zijn kernwoorden voor het unieke merk Vilebrequin. De stoffen die het merk gebruikt drogen sneller dan veel gebruikte stoffen en de broeken zijn praktisch en comfortabel. Vanaf het begin tot aan 1995 heeft Vilebrequin alleen zwembroeken voor mannen ontworpen. In 1995 ging het merk zich ook op jongens richten.  Zo vader, zo zoon werd een van de motto's en dit concept was een onmiddellijk succes. In de nieuwe vorm van samenspanning tussen vaders en hun zoon wordt de familieband bevestigd. Waarden worden zo doorgegeven van de ene naar de andere generatie. Inmiddels heeft Vilebrequin ook een collectie voor vrouwen met mooie Vilebrequin bikini's.
 
 

Prints

Vilebrequin gebruikt ten minste acht kleuren in elke print. Het ontwerpen van een zwembroek begint bij dit merk dan ook bij het ontwerpen van de print. Grafisch designers storten zich op het schetsen en ontwerpen van prints. Als de print is ontworpen wordt deze met speciale technieken op de Vilebrequin zwembroek of Vilebrequin bikini gedrukt. Bloemen, fruit, schelpen, strepen, alles komt voorbij binnen de zwembroeken collectie van Vilebrequin. Bij dit merk weten ze hoe ze subtiel en elegant moeten zijn, en toch gebruiken ze binnen de collectie meer dan 50 kleuren. 

Collectie 

Inmiddels is de zwembroeken collectie uitgebreid met verschillende shirts, blouses en broeken. Met een aantal stijlvolle bikini's maakt Vilebrequin het aanbod compleet. Een strandlaken kan uiteraard niet ontbreken en alle kleding is natuurlijk ook gericht op het strand-leven. Heerlijke sweat-broeken om aan te trekken na een dagje zwemmen,  of een nonchalante maar nette polo die je boven je gekleurde zwembroek kan dragen. Kortom, Vilebrequin biedt een uitgebreide strand-collectie voor mannen, jongens en vrouwen.