Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

VANS

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

VANS

Vans zwembroek

De Vans zwembroek is een zwembroek voor de stoere man! De zwembroeken zijn herkenbaar aan het lange model, dat gemiddeld tot de knieën komt. Daarnaast is de Vans zwembroek herkenbaar aan het wijde model en de felle, vrolijke kleuren. Wat vaak terug te zien is in de Vans zwembroek, is het twee kleurige patroon in de broekspijpen. De ene broekspijp is bijvoorbeeld geel en de andere kant rood. Dit is typisch Vans. Vans is een skateboard merk, dit is terug te zien in de kleding. Want wanneer je denkt aan een skater type, dan denk je aan wijde kleren die laag hangen zodat je soepel kunt bewegen. Deze ‘baggy’ mode zie je terug in de Vans zwemkleding, de broeken zijn wijd en groot. 

Vans slippers

De collectie van Vans bestaat voor een heel groot deel uit schoeisel, dus ook is er een uitgebreide slipper collectie. Deze zijn er voor zowel dames als heren. Vans is gespecialiseerd in schoenen, doordat het een sportmerk is, is het belangrijk dat het schoeisel comfortabel aanvoelt. Ook de slippers zijn zeer comfortabel, hierop kun je makkelijk de hele dag lopen. De herenslippers zijn teenslippers met meestal dikke banden die over de wreef lopen. De dames modellen zijn wat subtieler, de bandjes zijn dunner, net als de zool. 
 

Over Vans

Vans, een divisie van VF Corporation, is hét marktleidende bedrijf op gebied van actie sport leefstijlen. Er zijn meerdere bedrijven die zich hebben gericht op de skate wereld, maar Vans komt voort uit de skate wereld. Sinds 1966 is Vans de originele skateschoen fabrikant, deze is opgericht in Anaheim in Amerika. Niet alleen richt Vans zich op de skatesport, ook heeft Vans een verbintenis met sporten als snowboarden, surfen, BMX, schaatsen en moto. Door middel van grote evenementen zoals de Vans Warped Tour en de Vans Triple Crown of Surfing houdt Vans deze verbintenis. Vans exploiteert winkels in de Verenigde Staten en in Europa, ze ontwerpen, leveren en distribueren schoenen, kleding en accessoires die vervolgens in deze winkels verkocht worden. Tegenwoordig worden veel van de Vans schoenen en kleding ook gedragen door niet-skaters, in het straatbeeld van nu zie je veel herkenbare Vans schoenen terug.