Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ray-Ban

Vergelijk 66 producten
Sorteer op:
Blog

Ray-Ban

Het merk Ray-Ban betekent in het Engels letterlijk ‘straling uitbannen’. En dat is waar dit merk goed in is. De Ray-Ban zonnebrillen behoren namelijk tot de populairste ter wereld. Met een Ray-Ban bril maakt u op straat en op ieder strand een goede indruk.

Ray-Ban zonnebril

Een fatsoenlijke zonnebril uitzoeken is altijd weer een hels karwei. Op iedere vakantieplek drommen de mensen zich weer samen rondom de zonnebrilrekjes op zoek naar een leuk model. Veel modellen zijn echter alweer uit de mode voordat de vakantie erop zit. En nog belangrijker: de kwaliteit van de zonnebril is vaak beneden elk niveau. Tijd om eens aan zonnebril van Ray-Ban te denken.

 

 

Tijdloos de zomer door

Met de tijdloze modellen van Ray-Ban weet u zeker dat u goed zit. Dit merk, dat onlangs zijn 75-jarig jubileum vierde, levert ieder jaar weer de mooiste exemplaren. Wat te denken van de wereldberoemde Aviator? In opdracht van de Amerikaanse luchtmacht werd dit model al in 1936 ontworpen. Vandaag de dag is de pilotenbril met zijn grote glazen één van de populairste zonnebrillen. Sterren als Kate Moss werden al gespot met een model van Ray-Ban. De Aviator is er nu ook met verwisselbare glazen.

Zonnebril trends

Het mooie van Ray-Ban modellen is dat ze tijdloos trendy zijn en u dankzij de hoogwaardige kwaliteit meerdere zomers beschermen tegen de felle zon. Maar Ray-Ban blijft altijd innoveren. Zo ontwierp Ray-Ban al een zonnebril met een mooie matte afwerking. Maar ook de ontwikkeling van de opvouwbare zonnebril, die u moeiteloos in uw zak kunt doen, zorgde voor flinke bewondering evenals de Aviator brillen met verwisselbare glazen. Wilt u deze zomer echt de blits maken? Zorg dan dat u het ‘round model’ aan uw collectie toevoegt. Beroemdheden als Johnny Depp en Lady Gaga zijn gek van dit retromodel. En ook u loopt natuurlijk binnenkort met dit prachtige model over het strand.