Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prada

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Prada

Prada zonnebrillen

Wil jij anders zijn dan de rest? Een zonnebril die jouw persoonlijkheid laat zien? Een zonnebril die meer is dan alleen een zonnebril? De Prada zonnebrillen zijn dan perfect voor jou. Dit zijn alles behalve standaard zonnebrillen, iedere bril heeft een eigen karakter. Prada staat voor kwaliteit en luxe. Dit is ook duidelijk terug te zien in de Prada zonnebril. Subtiele afwerkingen, opvallende monturen en gewaagde kleuren maken de eigenwijze stijl van Prada compleet. Voor iedereen met een eigen smaak en een trotse houding is er een unieke Prada zonnebril voor het uitzoeken. De collectie is zeer uitgebreid, zo zijn er stoere boyfriend modellen, dit houdt in dat de bril een mannelijk model heeft maar is afgewerkt op een vrouwelijke manier. Maar ook zijn er retro brillen met dikke monturen die in een soort krulvorm rond het glas zijn gevouwen. Dus van stoer tot retro, tot glamour en alles wat daar tussen zit is te vinden in de Prada zonnebrillen collectie. 
 

Prada

Prada is een modehuis dat is gevestigd in Milaan, in Italië. Prada is een merk dat staat voor luxe en kwaliteit, de specialiteit zijn luxegoederen. Dit bestaat uit accessoires, kleding, schoenen etc. Prada heeft een hele hoge rang in de mode branche. Het merk Prada is in 1913 opgericht door Mario Prada, in het begin was het vooral een merk dat was gespecialiseerd in lederen. In 1978 werd het bedrijf van Miuccia Prada, zij was de erfgename van Mario Prada. Miuccia Prada heeft ervoor gezorgd dat het merk haute couture werd, een merk voor de hoge klasse. Prada is dus een modehuis en heeft een eigen label, ‘PRADA’, daarnaast is er ook nog een ietwat jonger, frisser label, genaamd ‘Miu Miu’, dit is de bijnaam van Miuccia Prada.  

Modern

Prada is een modieus merk, dat merk je aan alles. De gehele collectie is iedere keer weer super vernieuwend, soms worden oude modes in een nieuw jasje gemaakt en soms zijn er compleet nieuwe modellen, vormen, motieven en kleuren. Ook is de site zeer modern, wanneer je de site bezoekt merk je dit meteen. Prada speelt in op de vraag van de klant. Hieruit blijkt dat de klant liever kijkt en luistert dan leest. Vandaar dat de site van Prada overspoeld is met prachtig gemonteerde filmpjes waaruit veel informatie valt te vergaren.