Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Pepe Jeans

Vergelijk 10 producten
Sorteer op:
Blog

Pepe Jeans

Pepe Jeans bikini

De Pepe Jeans bikini is een bikini waar je zeker weten mee zult opvallen! De Pepe Jeans bikini heeft namelijk altijd een verrassend uiterlijk, geen één bikini heeft een egale kleur, iedere stof is vrolijk gekleurd en heeft frisse patronen. Dit kunnen bloemen zijn, maar ook fantasie figuren. Ook de modellen zijn afwisselend en vernieuwend. Zo is er voor de dames bijvoorbeeld een badpak met open zijkant en een hele lage v-hals. Ook de bikini’s zijn altijd nèt anders dan de reguliere bikini’s, zo hebben ze de bandjes ander lopen, dubbele bandjes ofzijn de tops anders uitgesneden.

Pepe Jeans zwembroek

De Pepe Jeans zwembroek is evenals de bikini opvallend. Ook in de Pepe jeans zwemshort zal altijd een motief te vinden zijn. Pepe jeans is een eigenwijs merk dat lekker zijn eigen gang gaat waardoor het erg herkenbaar is. De zwembroeken van Pepe Jeans zijn stoer en trendy, dus ben jij of je zoon op zoek naar een te gekke outfit voor deze zomer? Dan kun je bij Pepe Jeans heel goed terecht voor een hippe zwembroek, elegante, eigenwijze bikini of natuurlijk een vernieuwend badpak.

Ontstaan Pepe Jeans
 

In 1973 ontstond Pepe jeans, onder een brug in Notting Hill. Hier was namelijk iedere week een grote kleding markt waar heel Londen op af kwam. De vraag was groot, dus de markt was klaar voor nieuw aanbod! De oprichters van Pepe jeans, Nitin Shah en zijn broers Arun en Milaans gingen iedere week met hun kraampje naar deze Markt. Ze maakten vernieuwende kleding. De broers Shah maakten demins met details, veel details. Ze wilden iets maken waarmee mensen een eigen identiteit konden creëren. Inmiddels bestaat Pepe Jeans alweer 4 decennia en vandaag de dag verkoopt het in 60 landen, door bijna 7 duizend deuren bij de groothandel en Pepe jeans heeft meer dan 300 winkels verdeeld over de wereld. Hoewel Pepe jeans zo groot en succesvol is geworden, blijft het toegewijd aan de oorspronkelijke gedachte: jeans met uitdagende, jonge mode en natuurlijk speelt comfort een grote rol.

Pepe Jeans als sponsor

Pepe jeans is de sponsor van het ‘DANS moter-racing tream GP2’. Pepe Jeans zelf zegt: Achter elk succes ligt een verenigd team dat iedere dag opnieuw zo goed mogelijk probeert haar best te doen. Daarom is Pepe Jeans niet verbaasd dat het moter-racing team in 2012 wereldkampioen werd.