Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Deze is niet zichtbaar

Vergelijk 30028 producten
Sorteer op:
Blog

Oiler & Boiler

Badmode Oiler & Boiler

Oiler & Boiler is een prachtig Brits mannenmerk dat ontstond tijdens een zwoele zomervakantie op het strand! Want naast een goed zittende onderbroek mag je ook in een stoere zwembroek gezien worden. Je lichaam mag er wezen en ook vrouwen vinden een man ontzettend aantrekkelijk in een stoere zwembroek. De borst wordt gezien, de schouders worden geshowd en tja, hoe meer lichaam van een sexy man, hoe beter.

 

Ontspannen

Het merk richt zich daarom ook echt op mannen die trots zijn op hun lichaam en bezig zijn met hun uiterlijk. Mannen mogen ook in het middelpunt staan en op het strand is niets aantrekkelijker dan een man met een strak lijf in een goed zittende zwemshort. Met de badkleding van Oiler & Boiler kun je ontspannen op vakantie gaan en weet jij dat jij als man er goed uit ziet. Niets meer aan te doen!

Badmode assortiment

De kleding van het merk valt goed op door haar opvallende kleuren, stoere prints en goede pasvorm. Daarnaast is de badkleding en ondergoed van goed kwaliteit. Dit stoere mannelijk merk kan natuurlijk daarom niet ontbreken op onze website, want de badkleding van Oiler & Boiler is er om gezien te worden!