Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
3 producten gevonden
sorteer op:
Filters

McGregor zwembroek

De McGregor zwembroek is een nette zwembroek van goede kwaliteit. Roze en blauw zijn de kleuren die vooral terug te vinden zijn in de McGregor zwemshort. Een net ruitjes motief, een effen roze zwembroek of een vrolijk gekleurde zwembroek met bloemen? De McGregor zwembroek heeft het.
 
McGregor is een luxe merk, dat staat voor een hoogwaardige kwaliteit en een eigen karakter. Dit zorgt ervoor dat de prijs en kwaliteit zich goed tot elkaar verhouden. De McGregor zwemshort gaat niet alleen lang mee door deze kwaliteit maar zit ook heerlijk door de perfecte afwerking. Je ziet aan het product dat het met liefde is gemaakt. 
 
 

McGregor bikini

Ook is er McGregor Zwemkleding voor meisjes, ben je op zoek naar een schattige bikini dan zul je zeker slagen! De bikini’s van McGregor zijn vaak bedrukt met een stippenmotief en hebben vaak extra toevoegingen zoals een riempje, een bandje in een andere kleur of leuke franjes. Net als de McGregor zwemkleding voor jongens is deze voor meisjes van top kwaliteit. Wil jij voor je dochter een bikini die je niet al honderd keer bent tegen gekomen op het strand, maar een bikini die bij je past en origineel is? Dan kun je bij McGregor terecht voor een passende bikini. 
 

McGregor

In 1921 startte de Schotse Davi Doniger de eerste McGregor sportkleding lijn in Amerika. Deze collectie was een vernieuwend, compleet modern concept. De kleding was laagdrempelig omdat het afzonderlijk van elkaar kon worden gedragen maar ook alle kleding kon perfect worden gecombineerd. De stoffen, kleuren en stijlen werden met veel zorg gekozen. De McGregor mode werd onder de Amerikaanse jongens, wie kwaliteit, stijl en moderniteit vereisen, al snel heel populair. 
 

McGregor fashion group BV

McGregor Fashion Group BV is opgestart in 1993 en is inmiddels een van de meest succesvolle modehuizen van het ‘hogere marktsegment’. De McGregor Fashion Group BV heeft twee merken: McGregor en Gaastra. Deze merken worden verkocht in meer dan 3000 multi brand stores, dus in winkels waar meerdere merken worden verkocht. Daarnaast zijn de merken in ruim 250 shop in shops en rond de 120 eigen winkels te koop.