Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lancaster

Vergelijk 14 producten
Sorteer op:
Blog

Lancaster

Lancaster zonnebrand

De Lancaster zonnebrand collectie is zeer uitgebreid, waar je vroeger keuze had uit een paar verschillende soorten zonnebrand, kun je tegenwoordig uit tientallen soorten zonnebrand kiezen. De Lancaster zonnebrand is er voor ieder huidtype en voor iedere wens. Zo is er een Lancaster zonnebrand die voor een anti-ageing dagverzorging zorgt, de hydratatie ligt hier hoog zodat de huid niet uitdroogt en DNA wordt hersteld. Er zijn zonnecrèmes die speciaal voor gezicht hals en decolleté zijn ontworpen, hier is namelijk een hogere bescherming nodig dan op de rest van het lichaam.  Ook voor de sporters onder ons is er een zonproduct op de markt, dit product is bestendig tegen water, transpiratie en verschillende klimaten. 
 
Ook heeft iedereen een andere voorkeur van aanbrengen, de een houdt van een zonnemelk die uitgesmeerd kan worden over het lichaam, de ander heeft liever een spray die zichzelf over het lichaam verdeelt. Hierop speelt Lancaster dus ook slim in. Neem bijvoorbeeld het sport zonproduct, deze is in drie varianten verkrijgbaar, een crème, een onzichtbare gel en een sneldrogende lichaamsspray. Op deze manier kan de voorkeur van de klant worden beantwoord. 
 

Producten

Naast zonbeschermende producten bevat de collectie van Lancaster after sun, zelfbruiners, speciale bescherming voor op wintersport en een Bronze en Glow collectie. Op deze manier helpt Lancaster ervoor dat jij op ieder moment in het jaar, op ieder moment van de dag een mooie bruine teint kunt hebben.

Lancaster

Lancaster is een merk van Nederlandse bodem dat zich heeft toegelegd op alles wat te maken heeft met huidbescherming met betrekking tot de zon, maar ook op gebied van bruiningscremes. Lancaster zorgt voor een veilige middag zonnen, waar dit ook maar is! Dit komt door een technologie gericht op infrarood straling. De zon straalt verschillende stralingen uit, namelijk UVB-straling en UVA-straling, maar ook bestaat het zonlicht voor de helft uit infrarode straling. Deze infrarode straling dringt de huid dieper door dan de andere, reeds genoemde, stralingen. De technologie van Lancaster reageert op deze infrarode straling. De infrarood technologie beschermt op twee manieren, het neutraliseert de schadelijke radicalen die vrij komen, zodat het DNA in de huid wordt beschermt. Daarnaast reflecteert het de infrarode straling, waardoor een deel van de straling de huid niet in kan dringen.