Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Komono

Vergelijk 38 producten
Sorteer op:
Blog

Komono

Komono zonnebrillen

De Komono zonnebrillen zijn speelse en vrolijke zonnebrillen met gevoel voor stijl en mode. Komono houdt niet van strakke lijnen en hoeken, de Komono zonnebrillen zijn dus herkenbaar aan de ronde vormen. Ook zijn de zonnebrillen goed herkenbaar aan de vrolijke kleuren.

Richtingen

De Komono zonnebrillen collectie bestaat uit dertien verschillende richtingen. Deze richtingen hebben allemaal hun eigen stijl. ‘Allen’ is één van de richtingen, deze richting bestaat uit zonnebrillen met een retro montuur, de bovenste ronding staat wat wijder dan de onderkant van het montuur, dis is kenmerkend voor retro brillen.

 

‘Clement’ is de tweede stroming van de Komono zonnebrillen, deze brillen zijn zeer duidelijk herkenbaar door hun ovale vorm met uitstekende puntjes bij het neussteun gedeelte. ‘Coco’ wijkt wat af van Clement, de glazen zijn helemaal rond en wat groter dan bij Clement. 

 

‘Goose’ is de vierde stroming, dit is een wat stoerder en nonchalanter model. Deze modellen hebben wat weg van de bekende pilotenbrillen, maar de glazen en het montuur van Goose is minder rond.

 
 

De brillen uit de ‘Jackie’ stroming zijn voor de echte diva’s, grote ovale glazen die een groot deel van het gezicht bedekken. De zonnebrillen van ‘Luna’ hebben veel weg van de Jackie zonnebrillen, maar ze zijn wat scherper gevormd in de bovenste hoeken en vaak hebben de monturen een subtiele opdruk. ‘Maverick’ is de wat sportievere stroming, ook deze zonnebrillen hebben grote glazen, maar het model is wat meer gestroomlijnd. ‘Rafton’ is ook een retro bril, deze bril is herkenbaar aan de dubbele verbinding tussen de glazen. De zonnebrillen van ‘Renee’ zijn vrouwelijk maar toch stoer, de bril heeft grote glazen, maar het montuur gaat niet (veel) hoger dan de pootjes, zoals dit wel het geval is bij de Diva zonnebrillen. De Renee zonnebrillen hebben donkere glazen.

 

Daarnaast zijn er de zonnebrillen uit de ‘Scarlet’ stroming, dit zijn weer typische diva zonnebrillen met gewaagde kleurencombinaties. ‘Torben’ zonnebrillen zijn rond, de glazen zijn in verhouding klein. De monturen zijn opvallend door hun kleine ronde vorm. ‘Urkel’ is net als Torben rodn, maar de monturen en glazen zijn groter. Ook in deze collectie kun je kiezen voor opvallende kleuren.

 
Als laatste zijn er nog de zonnebrillen van ‘Woody’, deze zonnebrillen maken je wat serieuzer door het bredere montuur en hoewel er geen hoeken in de bril te vinden zijn, is de bril wat hoekiger dan de andere brillen van Komono. Voor iedereen is er dus een passende Komono zonnebril!