Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Intex

Vergelijk 15 producten
Sorteer op:
Blog

Intex

Intex zwembad 

Op zwemkleding.nl is niet alleen zwemkleding verkrijgbaar, maar ook kun je zwembaden kopen! Intex is de grootste producent van zwembaden in Nederland, België en Luxemburg. De Intex zwembaden zijn in alle maten en modellen verkrijgbaar. 
 
Zo kun je kiezen voor een Intex Zwembad voor de aller kleinsten, namelijk een klein baby badje. Deze baby badjes zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, die er voor de kinderen speels uit zien. Zo is er bijvoorbeeld een  Intex zwembad in de vorm van een paddenstoel of in de vorm van een giraffe. 
 
Daarnaast zijn er Intex zwembaden die voor wat oudere kinderen en voor volwassenen geschikt zijn. Deze zijn dus groter, van ander materiaal en dieper. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten zwembaden, zo kun je voor een groot opblaasbad kiezen, maar ook voor een bad wat in 10 minuten kan staan! 
 
De zogenaamde Easy set. Dit Intex zwembad is heel gemakkelijk op te zetten, het materiaal van de buitenwand bestaat uit duurzaam PVS. De binnenlaag is gerasterd. De bovenrand is natuurlijk gewoon een opblaasrand zodat je hier lekker tegenaan kunt leunen. 
 
Wanneer je geen gedoe wilt hebben met het opzetten, een mooi, luxe zwembad wilt waar je ieder moment gebruik van kunt maken omdat het in je eigen achtertuin staat, is de Intex Easy set perfect voor jou. 
 
 

Niet alleen zwembaden!

Je kunt bij Intex niet alleen luxe zwembaden kopen, maar ook verschillende accessoires. Bijvoorbeeld kun je zwembandjes voor degenen die nog niet zo goed kunnen zwemmen kopen. Ook zijn er luchtbedden verkrijgbaar waarop je een relaxte middag op het water kunt doorbrengen. 
 
Daarnaast zijn natuurlijk alle benodigdheden voor zwembaden te verkrijgen, zoals chloortabletten, Chloordrijvers, Zwembad hoezen die ter bescherming dienen, teststrips om de zuurgraad (pH) van het water te testen en pH verlagers voor wanneer de pH te hoog is, wat schadelijk is voor de huid. 
 

Bootjes

Ook kun je je met Intex verplaatsen over het water! Een opblaas kayak voor één of twee personen. Hoewel het opblaasbaar materiaal is, kan de kayak tegen een stootje! Het sterke materiaal waarvan het is gemaakt zorgt dat je prima wat flinke botsingen kunt opvangen. 
 
Ook leuke opblaasbootjes voor kinderen zijn verkrijgbaar en opblaasdieren waar kinderen op kunnen zitten en over het water kunnen badderen.