Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Huit

Vergelijk 25364 producten
Sorteer op:
Blog

Huit

Huit bikini

De Huit bikini is een vrouwelijke bikini, met mooie kleurcombinaties. Huit werkt met bepaalde motieven die vaker terug komen in de collectie. Zo is er één motief met bepaalde kleuren, en van deze kleuren en patronen is een Huit badpak, een bikini, een tankini, een push-up top of een triangel top, een hipster broekje of een laag uitgesneden broekje. Op deze manier kun je de kleuren en patronen kiezen die goed bij jouw huid staan en daarnaast kun je een model kiezen dat goed past bij jouw lichaam. Hierdoor kun je dus een Huit bikini of badpak kopen dat perfect aansluit bij jouw lichaam en huid.
 
De Huit zwemkleding is zeer vernieuwend en origineel. Op iedere bikini of op ieder badpak is een originele toevoeging gedaan. Zo hebben veel van de bikini’s en badpakken een strikje, dat ergens subtiel is verwerkt. Maar ook zijn er modellen met mooie opdrukken, sommige bestaan uit strakke kleurvakken, anderen bestaan uit sierlijke vormen. Naast zwemkleding kun je ook een bijpassende strandjurk kopen bij je bikini. Deze bestaat uit hetzelfde patroon en dezelfde kleur, zodat je een perfect bijpassende jurk aan kunt naar je dag strand of zwembad. Deze jurk is natuurlijk ook afzonderlijk te dragen op een gewone zomerse dag. Door de expertise die aanwezig is in het bedrijf is de kwaliteit zeer hoog waardoor de bikini’s lang mee gaan en goed zullen aansluiten bij je lichaam. Je kunt zelf de keus maken uit het model, dus heb jij liever een sportieve bikini dan kun je kiezen voor een triangel model, of ga jij voor een sexy look? Dan kun je kiezen voor een push-up top met een laag uitgesneden bikini broekje dat wat meer van de bil en buik onthult. Oftewel, Huit is een perfect merk voor elk lichaam.
 

Huit het merk

Huit ziet het lichaam als een achtergrond, als een ultiem medium of perfecte expressie voor lingerie en zwemkleding. Deze lingerie en zwemkleding combineert comfort, creativiteit en moderniteit. Dus alsof het vrouwelijk lichaam een schilders doek is, wil Huit zwemkleding en lingerie zó maken, dat het lichaam wordt versierd door de prachtige kleding.  Ondersteund door expertise en gevoel voor kwaliteit, verhemelt Huit het vrouwelijke lichaam in de betaalbare en subtiele collecties. De mode van Huit is voor moderne, dynamische vrouwen die houden van subtiliteit. Huit is een lingerie en zwemkleding merk, opgericht in Parijs.