Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

GUCCI

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

GUCCI

Gucci Zonnebrillen

Gucci, wie kent het merk niet. Gucci staat voor glamour, stijl en elegantie. Gucci is in 1921 opgericht door Guccio Gucci in Florence. Gucci is een van oorsprong Italiaans merk, net zoals Dolce & Gabbana en andere wereldwijd bekende merken.

Gucci stijl

Gucci heeft een paar dingen waar je het merk altijd aan zult herkennen. Ten eerste de bloemenprints die het merk regelmatig toepast in de mooie designs. Daarnaast zou je Gucci misschien kennen van de vele, bijzondere tassen die het merk maakt. Deze tassen worden soms afgewerkt met bamboe of met het altijd herkenbare logo. Daarnaast is de 'diamant' print ook een zeer herkenbare print die Gucci vaak toepast. Deze ruitjesprint wordt in van alles toegepast; van tassen tot blouses. En alle Gucci zonnebrillen passen helemaal binnen deze unieke stijl.

 


Made in … Italy

Gucci staat wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit en het Italiaanse vakmanschap wat door het merk veelvuldig wordt toegepast en gebruikt. Gucci vind het belangrijk dat haar spullen in Italië worden geproduceerd. Vele generaties in Italië hebben een geweldige knowhow opgebouwd en Gucci bekijkt het ook vanuit de culturele kant. Gucci is zeer nauw verbonden met de Toscaanse regio in Italië en vindt het belangrijk dat de producten met zorg en liefde in Italië worden geproduceerd. Dit is iets waar ze erg trots op zijn.

 

Zonnebrillen

Dat Gucci veel aandacht besteedt aan de kwaliteit is te merken. Ook aan de geweldige collectie zonnebrillen. Naast een trendy design hebben de zonnebrillen ook goede glazen en zijn ze van een hoge kwaliteit. Gucci heeft hippe zonnebrillen voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo kom je comfortabel en trendy de zomer door.  Er is voor iedereen een Gucci zonnebril.