Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Gaastra

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Gaastra

Gaastra zwembroek

De kleur van de zee is in bijna iedere Gaastra zwembroek terug te vinden. Een blauwe broek, op de broekspijp een blauw logo, een blauw motief of een tint blauw in het touwtje, bijna overal is de zee terug te vinden in de Gaastra zwembroek collectie. De Gaastra zwembroeken zijn van zeer goede kwaliteit, dus of je nou met een fashionable zwemshort lekker aan het zwembad wil liggen of je gaat de onstuimige zee op met je zeilboot, Gaastra zwemshorts garanderen een veilige reis en zullen je bescherming bieden. Je hebt als man zijnde de keus of je een wat langere Gaastra zwemshort wilt, die tot hoogte van de knieën komt, of een wat kortere, die tot ongeveer halverwege het bovenbeen komt. Dit is puur persoonlijke voorkeur, de een vindt een langer model fijner zitten of stoerder dan het kortere model maar dit kan natuurlijk ook andersom.Gaastra biedt een sportieve bikini lijn voor de dames. 

Gaastra bikini

Gaastra biedt een sportieve bikini lijn voor de dames. De Gaastra bikini is een sportieve, goed afgewerkte bikini, waarbij je zeker weet dat hij goed zit en goed zal blijven zitten, ook al zwem je tussen de hoge golven. Gaastra heeft een ruim aanbod, niet alleen badmode wordt succesvol gemaakt, ook worden mooie slippers gemaakt die handig zijn voor op het vaste land.

 

 

Gaastra fashion 

Gaastra, een succesvol Nederlands merk dat internationaal zeer succesvol is. Gaastra is een merk dat zich onderscheidt van andere merken, doordat alle producten een nautisch karakter hebben. Dit wil zeggen dat de watersport de hoofdrol speelt in de hele Gaastra collectie. Fuctionaliteit en fashion staan voorop, de materialen die gebruikt worden zorgen ervoor dat de kleding, schoenen en accessoires altijd een voor een goede beschermlaag zorgen. Gaastra bestaat uit twee hoofdcollecties, Gaastra Sportswear en Gaastra Pro.

 

Teams

Gaastra is sponsor van meerdere Teams, bijvoorbeeld van Legendary Azzurra, het Italiaanse zeilteam. Daarnaast het is het sponsor van Team Steven – 470, het Paralympisch Sonar team, Team Sneker Pan en SKS Skûtsje Pieter-Jan Postma – Finn. Dit zijn allemaal zeilteams die als (hoofd)sponsor Gaastra hebben. Dit houdt onder andere in dat alle sporters een Gaastra Sportswear of Gaastra Pro tenue dragen. Veel van deze teams hebben deelgenomen aan de Olympische spelen in Londen, wat voor Gaastra weer extra naamsbekendheid heeft opgeleverd.