Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dolce&Gabbana

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana zonnebrillen

Dolce & Gabbana is een wereldwijd toonaangevend modemerk. Het merk is opgericht door twee bekende Italiaanse modeontwerpers: Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het 'hoofdkwartier' stond gevestigd in Milaan en behalve kleding hebben de twee ontwerpers ook boeken en andere producten op de markt gebracht. Het merk bestond een lange tijd uit twee lijnen: D&G en Dolce & Gabbana. D&G was de goedkopere versie van de designerskleding en Dolce & Gabbana de duurdere versie. D&G, de goedkopere versie is vorig jaar definitief opgeheven.  

Designers

Domenico en Stefano waren twee ontwerpers die naast een zakelijke samenwerking, ook een relatie met elkaar hadden. In februari 2005 hebben Domenico en Stefano een punt gezet achter hun 19 jaar durende relatie. Ondanks dat zijn ze wel verder gegaan op zakelijk gebied en hebben ze hun merk Dolce & Gabbana door ontwikkeld. Inmiddels zijn de twee ontwerpers misschien wel de machtigste en invloedrijkste ontwerpers van deze tijd. 
 
 

Vrouwelijke ontwerpen

De kleding wordt gedragen door de best geklede mensen van de wereld als de Beckhams, Madonna en Sophia Loren. In het begin zagen we vooral korset-jurken, krijtstrepen en elegante zwarte pakken terug in de collectie van D&G. Nu staan Dolce & Gabbana erom bekend dat ze vrouwen er 'fantastically sexy' uit willen laten zien. Veel van hun ontwerpen zijn dan ook afgeleid uit het feministische tijdperk. Deze ontwerpen worden gemoderniseerd en krijgen een flinke glamour look. Domenico en Stefano omschrijven hun stijl als "zoet en scherp".  

Zonnebrillen collectie

Naast dat Dolce & Gabbana prêt a porter kleding en een tintje haute couture mode bieden, heeft D&G ook een complete collectie parfums en geuren voor man en vrouw. De grote collectie met Dolce & Gabbana zonnebrillen maakt het succes van Dolce & Gabbana compleet. De modellen zijn geïnspireerd op de laatste trends en zijn van hoge kwaliteit. Goede glazen in combinatie met trendy monturen maken Dolce & Gabbana zonnebrillen geliefd en hip. Met verschillende prijzen en monturen is er voor iedereen wel een goede, kwalitatieve zonnebril te vinden.