Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Deze is niet zichtbaar

Vergelijk 29194 producten
Sorteer op:
Blog

DKNY badmode

Het luxegoederen merk DKNY is een creatief, innovatief en kwalitatief uitstekend merk. Het merk staat bekend om designs die erg hip en trendsettend zijn, ook is dit terug te zien in de monturen van de DKNY zonnebrillen lijn. De DKNY zonnebril is herkenbaar aan strakke lijnen en trendy kleuren, dit zorgt ervoor dat je een stijlvolle en charmante uitstraling zult krijgen met een DKNY zonnebril. Natuurlijk zijn er ook speelsere modellen verkrijgbaar in de DKNY zonnebrillen collectie, er zijn bijvoorbeeld retro modellen verkrijgbaar, maar ook stoere modellen of pilotenmodellen, waarmee je weer een hele andere uitstraling creëert dan bij de strakke modellen. De DKNY zijn smaakvol, doordat ze nooit tè zijn, ze zijn stijlvol, vrij rustig en met zorg samengesteld.

DKNY slipper

De DKNY slipper is een comfortabele, leuk uitziende slipper. De DKNY slippers zijn voorzien van een uitstekend voetenbed, vaak ondersteund door een antislipgedeelte waardoor de slippers goed binnen zijn te gebruiken. De slippers zijn in vrolijke kleuren gemaakt maar tevens in basic kleuren, zodat de slipper bij iedere outfit gedragen kan worden. De slippers zijn, net als de zonnebrillen, goed betaalbaar, vooral als je de prijs kwaliteit verhouding bekijkt. De DKNY slippers zijn perfect voor een dagje zwembad of strand omdat ze heel makkelijk zijn in het aan en uitdoen, maar ook lopen ze heerlijk comfortabel waardoor je er uren op kunt lopen zonder last te krijgen van je voeten. De slippers zien er leuk en sportief uit, dus perfect voor een dagje zwemmen!

DKNY

DKNY, wat staat voor Donna Karan New York. Donna Karan is een modeontwerpster. Voor het oprichten van het merk DKNY vond zij inspiratie bij haar dochter. In 1989 werd het merk opgericht, het merk was een goedkopere en wat jongere variant van de lijn die al bestond, geheten Donna Karan New York label. De eerste DKNY winkel is in Londen geopend in 1997, vandaag de dag zijn er maarliefst zeventig DKNY winkels verdeeld over de hele wereld. Van Dubai tot Shanghai, tot Canada tot Wales. De producten die verkrijgbaar zijn van DKNY zijn zeer diverse luxegoederen, o is er dames kleding, herenkleding, babykleding, maar ook ondergoed, schoenen en accessoires zijn in ruim aanbod verkrijgbaar.