Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

DISNEY

Vergelijk 17 producten
Sorteer op:
Blog

DISNEY

Disney cap

De Disney cap is een super leuke cap voor je zoon of dochter! Voor de jongens zijn er stoere Cars of leuke Mickey Mouse petten te krijgen en voor meisjes zijn er schattige Princess of Belle en het Beest petten te krijgen. Voor jonge kinderen is het vervelend wanneer ze de hele dag in de brandende zon moeten zitten, vooral de huid op hun gezichten heeft goede bescherming nodig. Om deze bescherming op een leuke manier te geven gebruik je een Disney cap! Kinderen zijn dol op de verhalen van Disney en van de mooie figuren zijn ze helemaal weg, dus wat is er leuker dan een stoere of schattige Disney Cap?

Disney badhanddoek

Voor een dag strand of zwembad is een leuke badhanddoek natuurlijk een vereiste! Ieder kind wil een goede, zachte, maar vooral mooie badhanddoek! Doordat alle kinderen de verhalen van Disney kennen, ofwel door films, muziek, programma’s of themaparken, kinderen kennen Disney en dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een echte Disney badhanddoek te hebben waar je heerlijk op kunt liggen na het zwemmen! 

Disney

Op 16 oktober 1924 heeft Walt Disney een contract getekend met MJ Winkler, voor de productie van een reeks Alice Komedies, deze datum wordt daarom beschouwd als de start van het bedrijf Disney, wat eerder bekend was als de Disney Brothers Studio. In November 1928 werd de eerste ‘Steamboat Willie’ uitgebracht in New York, dit was tevens de eerste kennismaking van de wereld met Mickey Mouse. Momenteel is Disney een merk dat over de hele wereld bekend is bij ieder kind. Disney is niet langer alleen een merk dat films produceert, maar ook zijn er tientallen themaparken over de wereld en zijn er bijvoorbeeld vele ‘Disney consumenten producten’ te krijgen. Er zijn verschillende bedrijfsonderdelen hiervoor, de Walt Disney Parks en Resorts tak, deze verzorgt en beheert de themaparken. Daarnaast is er de Walt Disney Entertainment, dat zorgt voor de productie van muziek en films. Daarnaast is er Media Networks, hierbinnen worden televisie en radio ontwikkeld. Als laatste is er Walt Disney Consumer Products, hier worden de consumenten producten overzien.