Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Desigual

Vergelijk 11 producten
Sorteer op:
Blog

Desigual

Desigual zwembroek

De Desigual zwembroek is extravagant, vrolijk en kleurrijk! De zwembroek is herkenbaar aan de opvallende opdrukken die iedere op iedere Desigual zwembroek te vinden zijn. In combinatie met de vrolijke kleuren heeft de Desigual zwembroek een eigen persoonlijkheid. De Desigual badmode geeft je een vrolijk, positief gevoel. Van zonnig weer en zwemmen word je vrolijk maar met een zwembroek van Desigual kan je dag niet meer stuk! De Desigual zwembroeken zijn in verschillende modellen te krijgen, zo kun je kiezen voor een losse, vrij lange broek, maar ook kun je juist kiezen voor een kort en strakker model. 

Desigual bikini

De Desigual bikini is net als de zwembroek van dit merk een heel erg vrolijke bikini! De Desigual bikini is ook herkenbaar door de opvallende opdrukken en stralende kleuren. Het is een erg opvallende bikini door deze opdrukken en kleuren, wanneer je naar deze zwemkleding kijkt krijg je energie en zin om het water in te springen! Details zijn belangrijk in de Desigual zwemkleding en deze details zijn niet alleen te vinden in de opdrukken van de stoffen, maar ook in extra toevoegingen zoals speelse strikjes, leuke franjes of andere versieringen in het model van de bikini. 

Desigual

Desigual is een merk dat in 1984 is ontstaan doordat Thomas Meyer uit Zwitserland vond dat het tijd was voor verandering! Hij was zelf nog een jonge man, 20 jaar, maar hij wist toen al wat hij wilde en dat was meer kleur op straat! Thomas Meyer wilde dat mensen meer blijdschap en positiviteit uit gingen stralen door hun kleren. De mode van Desigual werd al snel populair, en sinds enige tijd is ook in Nederland het merk doorgebroken. Desigual is een Spaans woord, het betekent ‘anders’ en dat is het merk ook. Kleurrijke kleding, extravagante kleding en kleding met perfect afgewerkte details. 
Naast zwemkleding voor dames en heren is er meer, zo is er gewone kleding te krijgen maar ook zijn er mooie Desigual badjassen verkrijgbaar. Als toevoeging aan je outfit kun je de leukste accessoires kopen bij Desigual en ook voor de aankleding van je huis kun je terecht bij Desigual.