Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

DC Shoes

Vergelijk 13 producten
Sorteer op:
Blog

DC Shoes

DC Shoes 

DC Shoes is een schoenenmerk gericht op extreme sporten zoals skaten, snowboarden en bijvoorbeeld motorcrossen. DC Shoes is onderdeel van Quiksilver, dit is een bedrijf dat een van de grootste fabrikanten op gebied van boardsporten is. DC Shoes is nog een redelijk jong merk, het is opgericht in 1993 door Ken Block en Damon Way. Damon Way is de broer van de bekende skateboarder Danny Way. Het hoofdkantoor van DC Shoes is in Huntington Beach, in Californië. In het begin heette het merk Eightball, deze naam is veranderd omdat iemand anders onder dezelfde naam verkocht. Daarna is het merk DC Shoes gaan heten, DC stond voor Droors Clothing, maar sinds de banden met Droors er niet meer zijn is het simpelweg DC Shoes. En sinds 2004 is DC Shoes overgenomen door Quiksilver.  

 
 

DC Shoes Slippers

DC Shoes is een merk voor extreme sporten, zoals surfen, skateboarden en motorcross. Het merk is gespecialiseerd in schoenen en ander schoeisel. Hieronder behoren dus ook slippers die voor en na het surfen bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden, maar natuurlijk kunnen deze ook tijdens een gewone dag strand, zwembad of sauna worden gebruikt. De DC Shoes slippers zijn stoere slippers met een zachte zool waardoor je voet er zichzelf in kan vormen en de slipper goed zal aansluiten en daardoor comfortabel zit. De DC slipper is een teenslipper model, de banden die over de wreef van de voet lopen verschillen per slipper in breedte en stof. 

 

DC Shoes zwembroek

Net zoals de slippers van DC Shoes, zijn de zwembroeken stoer. De DC Shoes zwembroek is herkenbaar aan het lange model en de wijde pijpen, wat typisch is voor surfers. Vaak is het logo van het merk groot op de zijkant van de zwembroek op de pijp afgebeeld, wat een extra sportieve en stoere look geeft aan de zwembroek. De DC Shoes zwembroek is meestal vrolijk gekleurd en heeft vaak een patroon van strepen of soms zelfs bloemen. Wat ook typisch is voor een surfers model zwembroek, is de veterstrik aan de bovenste rand van de zwembroek. Deze is dus ook terug te vinden in elke DC Shoes zwembroek.