Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Chasin'

Vergelijk 4 producten
Sorteer op:
Blog

Chasin'

Chasin' badmode

Chasin’ is een stoer mannenmerk dat is opgericht in het jaar 1992. Dit internationale merk staat bekend om zijn stoere mannelijke ontwerpen en de sterke prijs- kwaliteitsverhouding.  Het merk is populair geworden door de kwalitatief goede spijkerbroeken, die heerlijk zitten en erg modieus uitzien. De ontwerpen die Chasin’ heeft, zijn bedoeld om je grenzen te overschrijden. Chasin' geeft je de attitude van een echte rockstar.
 

chsn

Beste collectie van de wereld

Je kunt wel zeggen dat dit merk zich richt op de stoere jongens met een stoere houding. Het belangrijkste product voor Chasin’ is zoals eerder bekend gemaakt haar broek. De ontwerpers van Chasin’ proberen de beste jeans-collectie van de wereld te creëren. Maar naast de populaire broeken, zijn truien, met stoere tekst en mannelijke prints niet meer weg te denken uit de winkels. 

Het assortiment van Chasin'

Mannen kunnen in één keer slagen bij Chasin’. Het assortiment bestaat uit onderbroeken, T-shirts, mutsen, riemen en veel andere producten. Zo ook modieuze zwembroeken voor de heren. Ook in het zwembad mogen de mannen opvallen. Een prachtige zwembroek en een goed lichaam, daar smelten de vrouwen van. Echte stoere mannen slagen daarom bij Chasin’!