Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Carrera

Vergelijk 8 producten
Sorteer op:
Blog

Carrera

Carrera zonnebrillen

Zonnebrillenmerk Carrera is de absolutefavoriet in famous Hollywood. Want welke A-lister is er nou niet gespot met een Carrera zonnebril op zijn neus? Zo zijn onder andere Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears, Paris Hilton en Kanye West wild van het merk en dragen ze allemaal met trots een exemplaar. Met een Carrera zonnebril voelt iedereen zich een ware celebrity op het strand!

 

In 1956 werd Carrera zonnebrillen opgericht in Oostenrijk door Wilhelm Anger als een sportmerk. Anger baseerde het model van de zonnebrillen op de Panamericana auto race. Het begon allemaal met skibrillen en autosporthelmen en later kwamen daar ook zonnebrillen bij. De zonnebrillen werden vaak samen met atleten ontworpen zodat de Carrera zonnebrillen ook onder extreme condities te gebruiken waren. Jarenlang focuste het merk zich dus voornamelijk op design en innovatie voor topprestaties. 
 

Ware hype

In 2008 bracht het merk twee modellen op de markt die voor een ware hype zorgden. De Carrera Champion en de Carrera Safari ben je, al is het misschien onbewust, vast al wel eens tegengekomen. Celebrities maken namelijk gretig gebruik van de Carrera als ultieme eye-catcher in hun videoclips. Denk bijvoorbeeld aan de videoclip van Lady Gaga’s Bad romance, waarin zij een witte Carrera Safari showt.  

Voor ieder wat wils

Van rood, blauw, groen, geel en wit tot de meer klassiekere kleuren zwart en bruin. Je kunt het zo gek niet bedenken of Carrera heeft het voor je. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren glas voor een extra speelse look. Uiteraard allemaal uitgevoerd in het zo herkenbare pilotenmodel met scherpe belijning rechtstreeks afkomstig uit de eighties. Carrera biedt niet alleen vrouwen, maar ook mannen en kinderen trendy zonnebrillen. Zo loop je er met het hele gezin fashionable bij. Combineer je Carrera zonnebril met de hipste badmode voor de ultieme celebritylook. Flaneer nog deze zomer als een ware A-listerover het strand. Laat die paparazzi maar komen!