Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Burberry

Vergelijk 25364 producten
Sorteer op:
Blog

Burberry

Burberry zonnebril

Het draagcomfort van de Burberry zonnebril is zeer hoog, vooral door het lichte gewicht van de bril en de goede kwaliteit van de steunpunten. Er zijn Burberry zonnebrillen verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De zonnebrillen zijn in veel verschillende modellen verkrijgbaar; zo zijn er piloten brillen, brillen met een dun montuur, brillen met een breed, donker montuur. Veel van de Burberry zonnebrillen hebben glazen die niet egaal gekleurd zijn. Veel van de glazen verlopen van licht naar donker. 
 
De brillen van Burberry zijn tijdloos, waardoor je jaren vooruit kunt met een bril uit de Burberry collectie. De zonnebrillen zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, de prijs en kwaliteit verhouden zich goed tot elkaar, ga je voor een duurder model dan ben je verzekerd van een superieure kwaliteit en weet je zeker dat deze bril jaren mee kan!
 
 
 

Burberry

Burberry is een merk dat in Groot Brittannië is opgericht door de 21 jarige Thomas Burberry in 1856. Thomas Burberry opende zijn eerste eigen winkel, waarnaar er nog velen zouden volgen. Al in 1891 werd een groot warenhuis in Londen geopend, wat nog steeds het hoofdkantoor van Burberry is. 
 
Burberry is herkenbaar aan het Haymarket Chek, dit is het ruitjespatroon. Dit geruite patroon dat zwart, wit, rood en caramelkleur gekleurd is, werd voor het eerst gebruikt in de voering van een trenchcoat. Later werd het patroon ook voor andere producten gebruikt en tot heeft Thomas burberry er patent op gekregen. 
 

Burberry Foundation

Burberry heeft een eigen stichting, een liefdadigheid organisatie, waarbij het jongeren helpt om dromen te realiseren door middel van creativiteit. Door gulle giften van medewerkers en klanten kan deze organisatie bestaan. Sinds 2008 werd deze organisatie zeer succesvol met creatieve jongeren, sinds de oprichting zijn er al meer dan 44 duizend jongeren geïnspireerd. 
 
In de geschiedenis van Burberry zijn er al behoorlijk wat hoogtepunten behaald, zo is er kleding voor het leger ontworpen en voor een expeditie naar de Zuidpool. De manier waarop Burberry werknemers de kans gaf om deze kleding te ontwerpen, wil Burberry vasthouden. Op deze zelfde gedreven manier probeert het de jongeren ook te helpen.