Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
1 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Biodermal zonnebrand

Biodermal zonnebrand biedt voor iedereen de optimale bescherming tegen de schadelijke straling van onze zon. Biodermal zonnebrand garandeert een zeer hoge bescherming, is geschikt voor ieder huidtype en is zeer geschikt  voor de gevoelige huid. Biodermal zonnebrand is namelijk parfum- en parabenen- en kleurstofvrij, dit zorgt ervoor dat de reacties van de huid op de zonnebrand zo veel mogelijk worden beperkt. Daarnaast is de Biodermal zonnemelk waterproof. Ook voor jonge kinderen is Biodermal zonnemelk zeer geschikt omdat de bescherming zo optimaal is en jonge kinderen vaak een zeer gevoelige huid hebben. 
De werking van Biodermal zonbescherming gaat als volgt: in de zonbescherming zitten beschermende filters die schadelijke stralingen zoals UVA en UVB eruit filteren zodat deze niet doordringt in de huid. Huidirritaties worden voorkomen door middel van het gebruik van katoenextract. Niet alleen is het noodzakelijk de huid tegen de schadelijke stralingen te beschermen, ook is het belangrijk om het vochtgehalte van je huid juist te houden. De oliën die verwerkt zijn in de zonnebrand zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed, waardoor de huidvochtigheid goed blijft, dit gaat huidveroudering tegen. 

Biodermal 

Biodermal is in 1975 opgericht door Drs. Hans Schreuder, hij wilde een nieuw merk beginnen dat zich specialiseerde in verzorgingsproducten. Biodermal was vernieuwend en anders dan andere merken door de eigenzinnige filosofie, Hans Schreuder wil namelijk niet de symptomen van een probleem aanpakken, maar wil zorgen dat er een natuurlijk evenwicht in de huid is waardoor het lichaam zelf het probleem verhelpt. Hierdoor werkt Biodermal voornamelijk met natuurproducten en lichaamseigen materiaal. Ieder product van Biodermal is gebaseerd op het terugbrengen van het evenwicht in je huid, de producten van Biodermal geven je huid een extra zetje om het herstel een betere kans te geven. Maar Biodermal is niet de enige oplossing, want je hele lichaam moet in balans zijn en dat gebeurt pas wanneer we ons lichaam goed behandelen. Alles wat je eet, drinkt en wat je doet aan beweging heeft effect op hoe het evenwicht in ons lichaam ligt, daarom ligt de kracht van een mooie huid in een gezonde leefstijl. Biodermal is voor iedereen, op ieder moment van het jaar, op ieder moment van de dag!